• Cierpliwość Autor: ~janek [88.156.141.*]
    To bardzo ważna cecha przy inwestowaniu na giełdzie . Tylko cierpliwi potrafią uzyskać ponadprzeciętne stopy zwrotu z zainwestowanego kapitału . Pozdrawiam .
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Makler [87.101.22.*]
    Dokładnie, ale nie tutaj
  • Re: Cierpliwość Autor: ~janek [88.156.141.*]
    Poczytaj co było pisane na PGMSA w zeszłym roku . A tam dzięki cierpliwości i wykorzystując bzdurne informacje na forum wyjąłem 300 procent . Pozdrawiam .
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Makler [46.112.88.*]
    Faktycznie ma to sens xD porównywać do siebie dwie różne spółki xD
    Lepiej już daj sobie spokój z tymi mądrościami
  • Re: Cierpliwość Autor: ~ZodiakalnyByk [91.218.61.*]
    Maklera Ty na siłę chcesz obrzydzić wszystkim tutaj tą spółkę. Chłopie nie wiem kto Cię wynajmuje ale musisz mieć z tego ciekawe profity skoro tak się tu produkujesz. Niestety z marnym skutkiem. Jak pisałeś 10gr miało być już w pierwszym kwartale. A tu panie mądry lipa. Nikt nie chce oddawać wysokich pakietów wszyscy trzymają i odkupują małe. Zwracasz uwagę że słaby obrót na akcjach, ale niestety zainteresowanie wszystkimi spółkami na NewConect spadło o 30% w stosunku do ubiegłego roku. Czyli ogólnie nic nowego nie wprowadzi kontynuacja twojego odstraszania. A to że zgłaszasz moje wpisy do moderatora i są przez niego usuwane to świadczy tylko o Twojej pustce tak samo jak komentarze. Brakuje Ci już jakiejkolwiek konkretnej polemiki na tym forum, nawet nie potrafisz konkretnie potwierdzić argumentami swoich wypowiedzi. Gratuluję chaosu. Rób tak dalej… i tak Ci to marnie wychodzi.
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Makler [87.101.22.*]
    Po prostu nie lubię naiwniaków, tyle
  • Re: Cierpliwość Autor: ~makler [46.112.65.*]
    A ja gnid. Czemu usuwasz, kogoś niby obraziłem?
    Wg mnie to ty obrazasz.
  • Re: Cierpliwość Autor: ~makler [46.112.65.*]
    Czużbyś zrozumiał? :) to już coś.
    Jak się śpi os ukując innych?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.156.141.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Makler [46.112.88.*]
    Trzeźwy?
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Tomi [109.95.206.*]
    Pytanie z innej beczki. Co gdyby jutro powiedzieli ze to nie ma sensu i sie wylogowują? Zostajemy z golym papierem? Co się w takiej sytuacji dzieje.
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Bard [46.112.110.*]
    Nie badz dla niego taki surowy. On jak i ja chcemy sprzedać, ale nie ma komu. Stara sie chce nagonic ale na padline nie ma chętnych.
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Włodarczyk [91.250.240.*]
    Tu masz 100% racji, nawet Kruk dał ludziom zarobić, chociaż trwało to 3 lata, ale popatrz jak wysoko kurs zawędrował. Najważniejsza jest cierpliwość.
[x]
HILANDER 3,72% 2,23 2025-10-02 16:36:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.