Chyba trochę za długo trwa ta akumulacja? Stalprofil ładnie grany. Na Bowim prawie akcji nie ma w arkuszu do 7 zł. Ciekawe kto tak od dłuższego czasu podbiera te akcje?? Brakuje tylko kogoś kto by się w końcu podłączył (z kapitałem). Wystarczy przeanalizować dane historyczne ile akcji zostało zebrane od 6,4 - 7,2 zł
A może zwrócić się z apelem do Prezesa Sztuczkowskiego aby odkupił od obecnego "zarządu" Bowim akcje i kurs momentalnie się urealni. Może potrzebuje więcej miejsc dystrybucji na swoje wyroby:)
Coś pechowy ten Bowim. Cognor super! Izostal, Stalprofil też już coraz lepiej wyglądają. Bowim na razie na peronie stoi. Jedna spółdzielnia trzyma kurs i na spokojnie sobie akcyjki odbiera poniżej 7 zł! Niesamowite!!
Inwestor, jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o pieniądze. Założę się, że jak już akcje będą maksymalnie zebrane z rynku to pojawi się jakieś info cenotwórcze. Tutaj gra ktoś dobrze poinformowany. Z resztą mogliśmy się przekonać przy ostatnim wybiciu powyżej 7 zł. Jak ktoś mocno zbierał akcje przed wyrokiem WSA. W tym miesiącu jest spora szansa na przebicie tegorocznych maksimów sesyjnych. Długoterminowo o kurs możemy być spokojni
Cognor mistrz! Niesamowite. Wygląda mi na grę Goldmana. Niebawem powinniśmy mieć odbicie na Bowim. Raczej na takie cuda jak na Cognorze nie mamy co liczyć, ale myślę, że będzie bardzo pozytywnie! Miałem swoje widełki do zakupów 6,65 - 6,85 i chyba już nie uda się nic dokupić… Ciekawe w jakich widełkach cenowych będzie rozgrywany Cognor? Ja bym wstawiał 9,98 - 7,8 zł. Będą grane kółeczka?
Czy sprawdzi się moja przepowiednia z tym spadkiem na Cognorze, w okolice 7,8 zł? Sam jestem ciekaw. Jeśli Goldman Sachs gra na kółko to uda im się spuścić kurs poniżej 8 zł.