• izolacja!!!! Autor: ~dragon111 [212.122.214.*]
    Śledziliście dokładnie czwartkową sesje na izolacji. Duży obrót, popatrzcie na cenę max. i min. oraz na wolumen obrotu w poszczególnych godzinach sesji. Ładne garniturki.

pozdrawiam,
    dragon111
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~Purymek [93.105.63.*]
    Piękne mają garniturki po 33 i 34 zł. To się nazywa podbitka pod wyjście z balona. Taki sam wykres się ukształtował co ja wtedy straciłem 3500zł. , kupiłem 760 sztuk po 41zl. a za 3-4 dni spadł na 31zł. a jak bym sprzedał wtedy po 31zl. stracił bym 8000zł. z prowizją ale cierpliwie czekałem 2 tygodnie i sprzedałem na drugiej podbitce po 36.79zł. i straciłem tylko 3500zł. samochód bym miał.

Gratuluje cieplutkich ubranek, owineliście się izolacja i będzie wam bardzo cieplutko hehe aż czerwono.
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~q... [192.168.20.*]
    Dnia 2009-05-15 o godz. 21:16 ~Purymek napisał(a):
    > Piękne mają garniturki po 33 i 34 zł. To się nazywa
    > podbitka pod wyjście z balona. Taki sam wykres się
    > ukształtował co ja wtedy straciłem 3500zł. , kupiłem 760
    > sztuk po 41zl. a za 3-4 dni spadł na 31zł. a jak bym
    > sprzedał wtedy po 31zl. stracił bym 8000zł. z prowizją ale
    > cierpliwie czekałem 2 tygodnie i sprzedałem na drugiej
    > podbitce po 36.79zł. i straciłem tylko 3500zł. samochód bym
    > miał.

Gratuluje cieplutkich ubranek, owineliście się
    > izolacja i będzie wam bardzo cieplutko hehe aż czerwono.

Jak sie tak napalałeś tą izolką przeszło miesiąc temu to nie trzeba było być geniuszem żeby wiedzieć ze wzroscik nie bedzie tak spektakularny jak z 12 na 53,teraz nie masz papierka a właśnie teraz on bedzie rósł okolo 25% bedzie do wyciągnięcia od ceny zamknięcia z piątku,oczywista sprawusia ze nie za tydzień he hehe
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~zawisza13 [94.101.24.*]
    Purymek się odezwał - znaczy się że pójdzie w górę !!!!!!!!!!!! ;-)
    Jupi!!! ;-D
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~johnnie walker [83.27.149.*]
    w czwartek ktoś tak kupowal izolacje ze nie dal szans na kupno innym do 31 zl nie sposób bylo kupić z 2,3 pozycji tylko trza bylo ladować z prawej albo wogóle

czy ktoś kto kupil za 33 sie ubral ... raczej w to wątpię a być może we wtorek cena 34 bedzie okazją jak pójdzie info kto kupil te 7% wszystkich akcji

mam nadzieję że to patro
    i jeszcze jedna rzecz mie wiem czy zwróciliście uwagę jak szachują izolację przed nadmiernymn wzrostem idzie zlecenie na prawą 2700 na sprzedaż na 32 aby zaczęli wywalać w dól jak zaczynają skubać 2700 zlecenie znika jak ustawiają sie z malą ilością akcji z lewej puszczają w dól i ustawiają zlecenie kupna ukryte

ktoś bardzo dobrze zrobil w czwartek ze zabralo wszystko do 31 zl i jego zamiarem jest prawdopodobnie powrót do ceny 25 zl aby jeszcze raz zabrać z 20 kilo

nic by w tym dziwnego nie bylo z wyjątkiem jednej rzeczy 20 kilo akcji izolacji to ponad 5 % calego wolumenu spólki

ciekawie sie robi biorąc pod uwagę w najblizszym czasie split który nastąpi , mają goście jaja którzy tym sterują nie ma co ...

prognoza na przyszly tydzień ....nie wiem albo 27 zl albo 37 zl czort wie
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~dragon111 [212.122.214.*]
    witaj johnnie walker,

Jak możesz odezwij się do mnie na gg. 83 07 817.

pozdrawiam,
    dragon111
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~subgeniusz [79.175.202.*]
    BUAHAHHAHAHA
    ale sie usmialem
    jezli ktos liczy na 22 zl to sie przeliczy ........
    tak jak pisalem za duzo chenych jest w tych okolicach na zakupy i to chetnych z duza kasa....
    wiadomo kto wyczyscil w czwartek arkusz ....przed infem
    nic wiecej nie pisze bo po co?ja wczoraj odkupilem IZO prawie w calosci....po sprzedazy za srednia 33 ,08 zarobek 5 zl //////
    jestem przygotowany z gotowka na dalsze zwiekszanie zaangazowania w papier....
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~SUBGENIUSZ [79.175.202.*]
    GDZIE JEST TYP EXX ??
    czy ten czlowiek umie przyznac sie do bledow?
    pamietacie jak naganial na spadki?sep normalny....
    facet pt kiedys kupie akcje i zarobie milion .....ale jeszcze musza spasc wtedy zarobie 400% wiecej /////buahahhahahahahahahah

zaloze sie ze odkupil ode mnie po 33 zl zalozylem mu kimure .....29,5 ktos wczoraj ladnie sypal ///////

• Re: izolacja!!!! Autor: ~TYLKO góra [78.154.66.*]
    po korekcie
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~subgeniusz [79.175.202.*]
    sadze ze bedzie jeszcze jedno czyszczenia arkusza do gory .....i hold na papierze po infie drobni beda sie zabijac o garrstke akcji jaka zostanie w obrocie
    z widel nie zejdzie przez 3 dni powiem wam ze tego sie boje najbardziej ze KNF nas udupi i przejdziemy jak drag na jednolite i tak jestesmy na liscie alertow .....
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~Ian [81.190.224.*]
    Nie no bez jaj,nie wierzę,że przeniosą nas tak od zaraz do jednolitych.
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~Victoria [77.46.127.*]
    Prawda jest taka czas leci i ktoś zaczął przebierać nóżkami (środa, czwartek). Ktoś kupuje ale nie chce by cena urosła, stawia zapory.
    don patro moim zdaniem
    to robi

zaproponowal cenę ignatowiczowi za caly pakiet izolacji , ignatowicz wysrubowal cenę kosmiczną tak ze patro sie nie zgodzil ale i tak patro zaproponowal cenę wyższą niż jest obecnie na notowaniach wiec zbiera z rynku takie jest moje zdanie nie zdziwie sie jak sie ujawni na początku tygodnia ze dokupil 5 % już wczesniej mial z 20 % na slupy zeby zwolac walne musial mieć 10 % inaczej nie dalo by rady 10 % mial na trzech slupach na walnym patro , fon i ktoś jeszcze kogo nie ujawnili mozliwe ze fon skupil te 5 % albo patro

patro na moje oko ma spokojnie już z 70 - 80 kilo izolacji jak podadzą info o splicie beda kupowali na wyscigi akcje
    A ta opinia to po kilku klikach na GG :)
    Pozdrawiam
    to wynika samo z siebie a nie z gadu gadu wiadomo to oficjalnie wystarczylo oglądać tvncnbc
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~Ian [81.190.224.*]
    To co proponujecie jeszcze dokupić na spadkach jeśli takie będą w przyszłym tygodniu?
    jesli spadnie do 25 zl a tak bedą sterowali znów wyszarpią do 30 zl wszystko z arkusza w ciągu 10 min to jest pewne

teraz brali od 27 do 31 od 31 pozwolili wchodzić powyzej innym
    32 - tam starają sie zblokować kurs aby wyżej nie poszlo

jak zejdzie do 26 zl mozna brac w ciemno cena 27- 28 dobra cena jeśli patro da info o zwiekszeniu zaangazowania lub fon cena bedzie powyzej 35 zetów w ciagu 5 min

takie jest moje zdanie

20 000 akcji zabrali od 27 do 31 i to nie z przypadku tylko brali jak leci do góry zamykając leszczy

dopóki da radę będą blokowali wzrost ale diabel wie bo jesli dadzą info o kupnie akcji to już na 2 godz przed bedą brali z prawej

zobaczymy jakie szachy beda od poniedzialku dla mnie to niech spada powrotnie na 26 zl przy tych zagrywkach cena 25 -26 to pewne pieniądze do zarobienia
    A nie oglądałem TVNCNBC czy możesz mi w kilku słowach napisać o czym tam rozprawiali.
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~tylko [78.154.72.*]
    IZA
  • Re: izolacja!!!! Autor: ~brać patrowicz dobie [213.158.196.*]
    Patrowicz dobiera brać PKC
[x]
IZOLACJA 5,43% 3,88 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.