Tu jest ciekawa statystyka jeśli chodzi o zachorowania
Głównym zabójcą Polaków był rak płuca (26 proc. zgonów ), rak gruczołu krokowego (10,6 proc.) oraz rak jelita grubego (8,1 proc.). Natomiast w przypadku Polek najwięcej zgonów odnotowano u pacjentek zmagających się z rakiem płuca (17,6 proc.), rakiem piersi (15,3 proc.)
Opracowana przez nas technologia może znacząco zwiększyć dostępność i szybkość realizacji badań genetycznych, co przekłada się na ratowanie życia pacjentów onkologicznych. Od momentu, w którym zaczęliśmy szerzej komunikować nasz projekt onkologiczny, co nastąpiło zaraz po złożeniu wniosku o ochronę patentową oraz otrzymanej dotacji, potencjał naszego projektu znacznie się zwiększa i przyciąga uwagę inwestorów, w tym zainteresowanych trwającym procesem M&A.
Nasz plan zakłada bardzo ambitny program badań laboratoryjnych i prac R&D, które są konieczne do rozwinięcia metody SNAAT® do celów diagnostyki onkologicznej. Prowadzony proces M&A daje nam jasny sygnał dotyczący potrzeb rynku diagnostyki klinicznej i wspólnie z partnerami w procesie M&A jesteśmy przekonani, że dalsza realizacja projektu onkologicznego wpłynie pozytywnie na rezultat procesu M&A poprzez rozbudowywanie potencjału technologicznego Spółki
Projekt onkologiczny „OncoSNAAT” to opracowana przez Genomtec metoda, która wykorzystuje technologię SNAAT® do diagnostyki nowotworów do zastosowania w punktu opieki pacjenta. W grudniu 2023 r. Genomtec podpisał z Polską Agencją Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP) umowę na dofinansowanie projektu onkologicznego. Kwota przyznanego dofinansowania wynosi 21,6 mln PLN, a całkowity budżet projektu wyniesie ok. 36,7 mln PLN.
Antynaganiacz, na jakiej podstawie została przeprowadzona obecna certyfikacja? Twój wpis insynuuje, że Genomtec dopuścił się fałszowania wyników badań laboratoryjnych. Mam nadzieję, że wyniki badań klinicznych pojawią się w najbliższym czasie, a AntyGeniusz zostanie pociągnięty do odpowiedzialności na podstawie art. 212 Kodeksu Karnego.
Pociągnąć możesz swojemu chłoptasiowi. Napisałem samą prawdę. Wyników badań GenomtecID nie ma, a trwają już drugi sezon. A wy już naganiacie pod Kolejne urządzenie, które dopiero powstaje.
Jeżeli ilość próbek, które pojawiły się do końca drugiego kwartału, okaże się niewystarczająca, Genomtec wystosuje odpowiednie pismo do instytucji odpowiedzialnych za kontrolowanie procesu certyfikacji. Pismo to będzie zawierało prośbę o zgodę na uzupełnienie wyników o badania laboratoryjne, które zostaną przeprowadzone w certyfikowanym laboratorium.
P.S.
Twoje wpisy uderzają bezpośrednio w dobre imię Tokarskiego i jego reputację branżową. Insynuacje, że dopuścił się przestępstwa, mogą być ukarane. Jeżeli posiadasz jakieś dowody na poparcie swojej tezy, zgłoś się do prokuratury.
Przez zniesławienie rozumie się w prawie karnym sytuację, gdy ktoś pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności. Tak więc zniesławienie w internecie ma miejsce wtedy, gdy doszło do umieszczenia treści na czyjś temat, które są nieprawdziwe, a przy tym mogą poniżyć taką osobę bądź narazić ją na wspomnianą utratę zaufania. Najczęściej chodzi o komentarze dotyczące czyichś rzekomych negatywnych cech, bądź też o niepochlebne, niezgodne z rzeczywistością komentarze na temat wykonywanej przez tę osobę pracy lub prowadzonej przez nią działalności.
Podaj mnie do sądu:) Naganiacze straszący na bankierze. To już nawet śmieszne nie jest. Powtórzę, bo bawi mnie przeszkadzanie w naganianiu. Tokarski może wierzyć w swój projekt i nie musi łamać prawa. Natomiast Genomtec ID nie musi działać, a nawet jeśli będzie, to może nie znaleźć się chętny na zakup. Ale ja tutaj piszę o wynikach badań Genomtec ID. Drugi sezon i nic!! A już trwa naganianie pod ONCO. Myślisz, że złapiesz kogoś na to? :) Chłopie, jeśli niebawem nie będzie wyników, to tu będzie kilka złotych za akcję lub mniej. Ale Strasz mnie sądem dalej:)
Antynaganiacz, w polskim prawie niewiedza nie zwalnia od odpowiedzialności karnej. Jako akcjonariusz, po ogłoszeniu wyników badań klinicznych, oficjalnie poproszę Genomtec o wyjaśnienie informacji, które podałeś na forum. Kończę rozmowę.
Jakie informacje? Czy badania nad Genomtec ID są już ukończone, mamy wyniki? :) A może mamy kupca na zakup platformy lub całej spółki? Mamy czy kończysz naganianie? :) Tylko postrasz jeszcze sądem, to takie żenujące i jednocześnie zabawne.
Z głębokim smutkiem dzielę się wiadomością o śmierci Susan Wojcicki. Moja ukochana żona, z którą przeżyłam 26 lat i matka naszych pięciorga dzieci, opuściła nas dzisiaj po dwóch latach życia z niedrobnokomórkowym rakiem płuc”