Analitycy BM BGŻ rekomendują "kupuj" dla akcji Helio
Analitycy BM BGŻ w raporcie z dnia 2009.05.07 wydali rekomendację "kupuj" dla akcji Helio. Cena docelowa jednej akcji Helio została ustalona na poziomie 10.72 zł. W dniu wydania rekomendacji cena akcji Helio wynosiła 7.03 zł.
wczoraj przeczytałam dokładnie analizę 19 stron lektury :) i powiem wam jedno doczytałam sie ze Helio ma zamiar wejsc na rynek hurtowy bakali a wiec czyzby ATLANTE padl by ich łupem czy poprzez wlasna dystrybucje oj ciekawie ciekawie
ciekawe, pamiętaj tylko o tym, że nie jest to zbyt rentowny segment, a fuzja oznacza zwiększone koszty restrukturyzacji i zarządu. Raczej sądzę, że przejęcia nie będzie, prezes nic nie wspominał o akwizycjach. Poza tym na fuzje konieczny byłby wysoki kredyt bankowy / emisja akcji - jedno i drugie dla nas niekorzystne.
Stanie się to co jest korzystne dla Wąsowicza i Mazura ,a nie koniecznie korzystne dla Ciebie ,po połączeniu byłby to największy podmiot bakaliowy w Polsce ,a ziemii w pobliżu nie brakuje ,można budować ,budować i jeszcze raz.
Stanie się to co jest korzystne dla Wąsowicza i Mazura ,a nie koniecznie korzystne dla Ciebie ,po połączeniu byłby to największy podmiot bakaliowy w Polsce ,a ziemii w pobliżu nie brakuje ,można budować ,budować i jeszcze raz....
Od kilku sesji korekta - i dobrze - przyda się wystudzenie oscylatorów. Obroty na tym spadeczku znikome, cały czas jestesmy w obrębie dużej prowzrostowej świecy sprzed kilku sesji. Trend główny niezagrożony, myślę, że to nie koniec wzrostów