• Co następne? Autor: ~Piotrunia [89.77.104.*]
    Gdzie teraz będzie można spotkać tutejszych naganiaczo-doradców?
  • Re: Co następne? Autor: ~Mateusz_Kowalski [94.254.130.*]
    A kogo tu nagoniono? Serio pytam 6 lat machania z peronu robienia dziury w brzuchu pytanie o jakieś mityczne haki ubliżanie pse bystrzak. Niby zawieszenie na amen a płakać ni ma komu.... Weź wytlumacz znawco durnemu bystezakowi na czyich kontach są akcję leszczy ładne kilkanaście mln
  • Re: Co następne? Autor: ~Piotrunia [188.146.122.*]
    Jeżeli wierzyłeś w co pisałeś, to sam powinieneś sporo kupić
  • Re: Co następne? Autor: ~Mateusz_Kowalski [94.254.130.*]
    No kuupilem a co zazdro? Przekroczysz mi haki o 23 z oo z Finlandii albo USA? Ewidentnie nie masz życia że tu skamlssz, ale odpowiedzi nie uzyskam prawda? Wolisz się migać i wyzywac
  • Re: Co następne? Autor: ~Piotrunia [89.77.104.*]
    Powiedz mi najpierw od czego się migam, to ci odpowiem. Na ten moment nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi. I nie ściemniaj, że sporo kupiłeś, bo jak kurs był na dnie a obroty po kilkaset pln na dobę - kosztowł grosze, a i tak bie brałeș
  • Re: Co następne? Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.144.*]
    A kto ci powiedział że nie brałem? Może trzymasz kurs za mordę i wiesz czy ktoś brał w między czasie doradzając na wywalenie? Uspokuj się Piotruś zapakowany jestem od wakacji 2019 przy lepszym kursie nie musisz się psuć jak stare prześcieradło. Migasz się naganiaczu w odpowiedzi kogo rzekomo oszukano na 30-50 gr akcjach? Na czyich kontach jest kilkanaście baniek akcji leszczyny z 2018-2019? Z resztą chyba nie musisz się solid na doradzaniu bo rzekomo poszliśmy na wieczne zawieszenie, że spółdzielnia na pokładzie AHAHA
  • Re: Co następne? Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.144.*]
    No i obawiam się że nie będę miał okazji wywalić sorry
  • Re: Co następne? Autor: ~wałyjagielońskie [31.94.38.*]
    skoro tego sie obawiasz to moze jest to tak ukartowane ... , odbieranie papiera crlem zebrania ile trzeba a potem po cichu caly pakiet ktos wezmie...., moze czego innego musisz sie obawiac w niedalekiej przyszlosci zatem
  • Re: Co następne? Autor: ~123 [37.30.10.*]
    Dobre.. Ciekawe..
    Proszę rozwinąć myśl..
  • Re: Co następne? Autor: ~Piotrunia [89.77.104.*]
    1. Lato 2019, brawo - tak czułem że jestes zwykły maniek. 2. Nie mam pojecia gdzie może być papier, może u innych podobnych tobie inwestorów. 3. I nie zarzucaj mi naganiania, ja tylko ścinałem twoje fantasmagorie - jak widac slusznie, bo na doradcę się nie nadajesz (zob. lato 2019).
  • Re: Co następne? Autor: ~Mateusz_Kowalski [94.254.228.*]
    Ojej biedactwo pkllaxze w niedzielę że kupiłem w 2019 i kto jest " bystezakuwm" i co ja ci nam zrobić sprzedać zawieszone na zawsze akcję? Masz już notariusza o co ci chodzi w tym płaczu bo sam się zapetliles
  • Re: Co następne? Autor: ~Mateusz_Kowalski [94.254.228.*]
    Ps mnie podobne Mańki raczej odezwalyby sie przez 5 dni że nie dali raportu kilkanaście mln akcji po 30 gr statystycznie nie ma bata że z kilkudziesięciu czy kilkuset naiwniaków z całej Polski o różnym wykształceniu doświadczeniu stażu wieku i poziomie zamożności ŻADEN nie zakwiczal oprócz ciebie i mnie, sorry dla mnie to 100% dowód w ściągnięcie akcji przez inseidrow i nie po to żeby starcic . Dalej nie rozumiem po co placzesz jednemu leszczowi na zawieszonej na zawsze geosce. Idź szukaj kolegów na forum ursusa getbacka bah
    Trzeba jakieś założenie przyjąć i takie wydaje się być dopuszczalne. Faktycznie jakoś cicho jest tutaj i to od dłuższego czasu, a teraz szczególnie..
    To pytanie "co następne" jest jak najbardziej zasadne. Nawet to info o radzie nadzorczej świadczyć może, że będą chyba jakieś nowe reguły gry..
[x]
GOVENA -10,00% 0,27 2024-06-03 16:36:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.