Teraz kozaczysz swoim buchacha, a z jego powodu bałeś się na walne jechać. I jak tu cię nie nazwać pi..ą? Cwaniak w necie, a w realnym świecie się jakiegoś dziecka z neta boi xD
A co miałbym na Walnym napisane na plecach że jestem -dareczkiem- z forum.Buchacha.Czy może przed wejściem stałby jakiś przymuł z maczetąi pytał każdego uczestnika Walnego czy nie jest -dareczkiem- z forum.Szok jak ludzie nie myślą i nie dostrzegają że ktoś ich podpuszcza i ma potem z nich niezłą polewkę.A co do Walnego to i tak prawnicy z Juju zrobią co zechcą a ja domniemuje że mają tak samo jak ja akcje i zrobią wszystko aby urosły.A uścisk dłoni Stępnia jakoś mnie nie kręci.
Jak słusznie zaważyłeś siedzę tutaj kilka lat.A na giełdzie znacznie dłużej aniżeli na akcjach Jujubee.I giełdę porównałbym do szkoły.Co roku przechodzę trudniejszą edukacje i zdobywam doświadczenie i awansuje na kolejny szczebel edukacji.I tak z doświadczenia napiszę.Przed Jujubee byłem prawie za wszystko zapakowany w Coalenergy.Miałem średnią 50 groszy jak spadło do 7 groszy.Bałem się dalej pakować bo bankrut a mój kolega pakował za wszystko co miał.Urosło potem do 7 PLN.Kolega przy 70 groszach był już zarobiony a co dopiero wyżej.I tutaj widzę podobną analogię.Spadło z okolicy 2 zł.I też mówią gniot,bankrut.Tyle że ja już jestem mądrzejszy i postępuje inaczej aniżeli na Cle:).I nie do końca jest prawdą że kiszę tutaj kasę latami bo miałem tutaj do czasu sprzedania Coala 10 k akcji Juju maksymalnie ze średnią nie większą jak 2,5.