To co wydarzyło się po przyjęciu raportu za 1Q to wartość graniczna. Dzisiejsza sesja odpowie na pytanie, czy osiągnęliśmy czy dołek, czy spadki będą się pogłębiać. Moim zdaniem: Plusy – przed nami przełomowy czerwiec 2024 - gorszego kwartału nie będzie - na szczęście nie było paniki, ale to ze względu na silny akcjonariat i nie uleganie prawdziwym Piracikom, fałszywym Rydzykom i całej grupie żerującej na emocjach, której IQ z pewnością nie przekracza średniej (razem ich łącząc), a którzy chętnie odkupią to co sprzedali na małej górce. Minusy: - Niestety nic nie wskazuje, że po II kwartale pojawi się duży, a nawet mały plus - Brak umów implikujących duże przychody zamiast tego maleńkie kulki śnieżne, które kiedyś przyniosą przychód, ale obecnie implikują spore wydatki - Zaskakująco słaby raport za 1Q Ja jednak jestem optymistą i uważam, że po VCAST i kilku umowach wycena akcji może wynieść pod koniec roku 100 zł, a moim zdaniem jest to b. mało, jednak ze względu na finanse o więcej może być ciężko. Pozdrawiam prawdziwy akcjonariat, który siedzi cicho i czasami śledzi brednie wypisywane na Bankierze
Zdecydowanie lepiej jak piszesz o 18zlotych lub 300.
Nikt już na poważnie ciebie nie bierze-)
Reputacja totalnie zajechana niezależnie od niku pod którym występujesz przyjacielu. Czas sobie odpocząć od forum. Dla mnie odpowiedzią było jak rozgrywany był papier podczas sesji a nie wymiociny które wyrzuciłeś z siebie powyżej-)
Wyniki na teraz nie mają znaczenia. Tutaj prawdziwa wartością o której nikt nie mówi jest baza danych. Nawet jeżeli to miałby być bankrut to zebrane dane są wartością zbywalna na rynku. Im dłużej na rynku tym bogatsza baza.