• słabe obroty Autor: ~ciekawy [10.23.7.*]
    Wolumen z dzisiaj 1 200 szt.

Co jest nikt nie chce kupić ani sprzedać. Taka cisza kończy się raczej ostrym spadkiem albo wzrostem.

Czy ktoś wie na jaką stronę szala się przechyla ?
  • Re: słabe obroty Autor: ~mig-mag [85.222.86.*]
    Będzie powoli rosło. Nie ma sensu teraz wywalać ze stratą i iść na inną spółkę. Inna dopiero może być przed swoją korektą. Pół roku już siedzę na papierze. Kupowałem po 8 zł. za szt. Przez ten czas spółka ostro dostała po tyłku, więc należy się wzrost. Mocno odleszczona. Jeżeli ktoś teraz sprzedaje to tylko dlatego, że jest jakąś przyczyną zmuszony.
  • Re: słabe obroty Autor: ~ciekawy [10.23.7.*]
    czyli wart upchnąć jeszcze parę grosza żeby wyjąć z 10% za miesiąc
  • Re: słabe obroty Autor: ~kul [83.24.35.*]
    Nietety wczoraj doszlo do zlamania 2-miesięcznego trendu wzrostowego,pierwsze mocniejsze wsparcie dopiero na 4,90,a jeśli zostałoby przełamane,spółka wówczas mogłaby polecieć na podwójne dno,a nie można tego wykluczyć,gdyż jeśli wrzucicie wykres tygodniowy,to MACD jest b.daleka od linii sygnalnej 0,więc lepiej być czujnym.poza tym polecam obejrzeć na TVNCNBC wywiad z Prezesem Oponeo,niestety nie jest optymistyczny w obliczu 2 kwartału,z optymizmem można patrzeć,ale dopiero na IV kwartał,na razie kryzys ogranicza zakupy klientów oraz są dodatkowe koszty z nowymi pracownikami. do funkcjonowania witryn zagranicznych.Trzymajmy kciuki za tę spółkę,ale na razie chyba jednak nie jest tak dobrze jak przed rokiem...Pozdrawiam osoby życzące tej spółce jak najlepiej!
  • Re: słabe obroty Autor: ~ciekawy [10.23.7.*]
    z tego co zaobserwowałem ta spółka nie może przebić się przez 7.5 ale jak to by się udało to szybko zawędrowała by w okolice 12-13 ,- grunt to trafić w chwilę
  • Re: słabe obroty Autor: ~ddp [77.253.249.*]
    inwestorki wystraszyli się wyników za I kwartał, były słabe, bo jakie mogły być jeśli zima a co za tym idzie wymiana opon przeciągnęła się na drugi kwartał, spółka solidna, stale się rozwija, kto zainwestował w nią na dłuższą metę ten będzie zgarniał krocie, ja postanowiłem sobie osiągnąć pułap 100%
  • Re: słabe obroty Autor: ~pupilczesia [77.254.88.*]
    Ja powiem tak kupiłem w marcu 1000 papiera w kwietniu sprzedałem 700 po 6,6 i wyjołem kapitał teraz jest mi obojetne czy spółka idzie w góre czy w dół zobacze jakie wyniki będa za rok!!!
    mam papier za darmo i sie ciesze!
  • Re: słabe obroty Autor: ~xd [83.24.48.*]
    A kogo to obchodzi...???
[x]
OPONEO.PL 0,62% 97,00 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.