Nie płakało przez 2 doby że nie dali raportu i zawieszają????? Obrzydliwy naganiacz, machamy machamy i noga na noga a enkowi potężna mela na pysk z najciemniejszych zakątków zatok
Może tutaj po prostu nie ma już (prawie) nikogo? Może po tylu latach męki i wpisów (jakie były mozna poczytać), po prostu nie ma już komu płakać? Moze jakieś "niedobitki" są, ale nimi kieruje juz może tylko..ciekawość?
Dobrze kminisz nie ma leszczy a swoje akcje oddali spółdzielni za bezcen. Wiadomo po co żeby po skupie nakręcić wielką okazję inwestycyjna i super działalność wtedy leszcze będą wracać 30-50 razy drożej. Ochydny misseling enkoeho, mogły pracować w idea bank i wciskać staruchom śmieciowe obligi
no i twojepoeasy cieply chlopaku, pamietasz jak w pazszierniku dostales ksywkei co ile miesiedy minelo jutro czsrwiec i dalej doradzasz slepym durnym leszczom o ingeligencji paprotki. Gdzir te dziesiątki jak nie setki oszukanych leszczy z rachunkami pełnymi goveny? Nie płaczą że dziś ostatni dzień i nas zawieszają na zawsze???? Spoldzielnia sobie wykupiła i jest pewna zysków wrzuca raport kiedy chcą i napiszą w nim co chcą ot brutalna prawda naganiaczy. Machamy machamy ostsni dzien przed zawieszeniem i noga na nogie
No będę a co zrobisz? Napiszesz mi o 19 pod moim mlnickiem Caps Kockiem. O jaki? 5 lat się obyle. Bez tych paru złotych jak przepadną nie zrobi na mnie to wrażenia, najwyżej będzie druga książeczka PKO czy ikze
Pioteiunia dobry naganiacz gdzie napisalem o jakiejs starcie? Produkt długoterminowy, większej stary niż doradzacz z bankiera nie da się mieć piotrunio. Ustawiłem się równolegle do spółdzielni oni są w płacy jak ja a skoro zrobili IPO Mamili ulice 2 miesiące a później zrobili zrzut o 80% i doradzali 6 lat wykupując free float chyba mam prawo sądzić że wolontariatu nie uprawiają i po solidnej dzidce będzie drugi getback????? Odnalazł się już importer mg na pl? Wczoraj pl roku od prezentacji na koniec maja 1250 mg zarejestrowanych i kampania reklamowa.do końca roku z 5-6 tys samochodów po 100 000 każdy co daje 600mln wartości biznesu i 24 zł za akcje. Wiem że nie lubisz wpisów z espi o govena electric
Tak. Jakieś założenia trzeba mieć. A takie optymistyczne to już na prawde super. Fajnie by było gdyby chociaż jakieś cewki czy czipy robili. Miejmy nadzieję, że polskie firmy, także inne niż te największe z WIG 20 czy 40, też będą mogły z powodzeniem funkcjonować i prosperować w przyszłości.