Wg. stanu na 31.12.2023 spółka posiadała:
Pożyczki udzielone: 47,9 mln zł
Weksle obce: 58,1 mln zł
--------------------------------------------
Razem: 106,0 mln zł
https://prnt.sc/JTybI74Ejlqe
Razem na dzień 31.12.2023 spółka posiadała aktywa w wysokości 114,3 mln zł ( tj. ok. 300,-zł/akcję)
https://prnt.sc/seUS-w0kC4lk
Natomiast w projekcie uchwał na WZA z 27.czerwca 2024 mowa jest o 122,5 mln zł
Czyli same aktywa spółki będą warte 500zl/ akcja. Bez spekulacji, bez wycen przyszłości, bez nowych inwestycji, bez wejścia potencjalnych GSów, MSów i innych grubasów
Tu jakby pojawił się jakiś artykulik o wynikach i może coś z przyszłych planów to te pięć stówek w tydzień zrobi . Na tą chwilę kupowaczy nie ma, ale i sprzedawaczy również nie widać . To nie są wyskoki jak w zeszłym roku gdzie szybko do góry z mega lukami i w ten sam sposób powrót . Lud mający akcję jakiś taki bardzeij świadomy i cierpliwy się zrobił
Te z kasą będą kupować po tysiaku , fund mniej jak kupkę nie bed ie brał po 10 akcji ich ie interesuje
Ale do czasu
Trwajmy w wierze i nadziei , dach w nieskończoność nie może przeciekac
Ps
Notowania mamusi I córusi idą tak jakby mieli polączyć siły?
Nie wierzę w ewentualne połączenie.
WF jest napompowany gotówką, ONE natomiast ledwo dycha i od dawna jedzie na pożyczkach.
Po co Fesenko miałby to robić? Żeby wdepnąć w g. ... + Pomniejszyć swoje udziały i podzielić się już zarobioną kasą?
Strzeliłby sobie w kolano. Nonsens & bez sensu.
Bo to jest tak: - jakby p.o. prezesa podał że mają zamiar uprawiać baobaby, albo cos podobnego - jakby właściciel sączył w mediach wizje z innej galaktyki - jakby podłogowa spekułą się podłączyła to miałbyś w miesiąc 3- 5 tyś za akcję ( mając na uwadze ok. 39 tyś teraz ff w obrocie ) Ale tak nie jest p.o. nie potrafi lub nie może błysnąć słowem klikanym i nie mówię tu o słowie live , właściciel w myśl ostatniej piosenki wałkowanej " ja nierozumieju" i tak się to narazie kręci
Ok. Rozumiem to. Tylko czy im nie powinno zależeć na tym co napisałeś? Ja nie pisze o poziomach 1000+ za sztuke bo to nieralne. Ja pisze o poziomach 200-300pln...a widać że to mrzonki. Zaraz na wykresie roczne stopy zwrotu bedą ujemne. A cały świat w hossie....
@ktoś-no1
A ja myślę, że jest to celowe działanie Fesenki. Z Manhattanu on ma inną perspektywę... od tej perspektywy warszawskiej.
Natomiast zastanawiam się tylko, czy Mirecki rzeczywiście jest przy...głupem, czy tylko takiego udaje (?)
Nie mam w tej kwestii zdania.
Czyli: "Na dwoje babka wróżyła".
Mają Alex jakiś dziwny pomysł na spółkę i są bardzo skromni w informowaniu i rozgłosie wokół spółki . Za dużo niewiadomych odwlekanych w długim czasie, ale kiedyś to się zmieni.