Dnia 2024-05-30 o godz. 13:05 ~odp napisał(a): > Ty frajerze taki zrzut to nosem wciągnę a nawet 10 razy większy na już jeśli będzie trzeba:) Będziesz płakał jak przebijemy 2 pln a ty będziesz, zbierał cash na emisję
Tym różowym nosem menelu spod Dino to co najwyżej możesz rozsypaną na podłodze mąkę wciągnąć, w zamian za tanią butelkę wódki . Jest do wzięcia ok 50k poniżej 1 zł Ponoć tak tanio i taka okazja to dlaczego nie wciągacie? 2 złote i płakał? owszem będę płakał ze śmiechu bo powiesili cię na 6 zł a ty o 2 zł żebrzesz czyli z 3 krotną stratą. Gamoniu bredziłeś na początku o 15 zł a teraz się godzisz na 2 zł czyli 3 razy mniej niż kupowałeś żeby tylko się z haka urwać? Ale ty jesteś śmieć bez godności. A te bajki o emisji to sobie możesz włożyć tam gdzie są bajki o dofinansowaniu w lutym i agrofarmach fotowoltaicznych.
Dnia 2024-05-30 o godz. 21:55 ~odp napisał(a): > Teefrajerze, godności to nie ma taki jeden przybłęda, ukryta opcja niemiecka, co z budy funklubu Najmana zrobił salkę do gimnastyki dla gospodyń domowych i robi sobie zdjęcia przed lustrem, wygladasz jak zapasiony szympans, co przekłada się na twoja inteligencję zapitego menela. Ale pewno masz branie w swojej budzie, haha
Buahahah tania wóda z Dino wjechała co? Co ty bredzisz odklejeńcu? Nie masz godności szmaciarzu bo żebrzesz o 2 zł a zapowiadałeś 15. Pewnie już nie pamiętasz bo ci wóda mózg wyżarła. I dlaczego latasz do moderatora za każdym razem jak ci ten twój szczurzy pysk w twoich własnych odchodach wytarzam?
Nie ma papiera na rynku , skupiony w mocnych rękach zapewne, mała iskra w postaci info I tego nie da się zatrzymać poniżej 2 zł, taka moja opinia , bez papierowcy co waruja tu cały czas społecznie i bezinteresownie tzw spadzie taki pow 2 zł kurs ich zniszczy psychicznie gdyż sprzedali papier z dużą stratą i wzrosty dla nich to katastrofa , wiem to ma 100% prawda spadziowe leszczyna , jeżeli spadnie kurs no to trudno ja moczyć się i skomleć nie będę , takie los na giełdzie lecz ten ogień w górę wszystko wynagrodzi , więc dajmy czas czasowi ale do czasu, gdzieś to słyszałem, miłego
szorta? hahahahaaha chyba żartujesz takie śmieci jak OZE nie podlegają pod krótką sprzedaż
akcje nie w rękach szorta ale w rękach f.ra. jer uf którzy teraz nie umieją z nich wyjść bo na popycie nikogo nie ma do 1 grosza.
do czasu aż się sami nie przekonacie, że wdepneliście w ciepły plolny placek zostawiony na pastwisku przez krówkę hahaha to będziecie tu talej kwitnąć wierząc, że jacyś kolejny fra....rzy was zdejmą z haka.
ale po pierwsze tu taki VIncent wisi na haku od ponad 4 zł a wlelu dużo wyżej niż 1-2 zł więc o zdjęciu z haka można zapomnieć