Co to za partacze? Biegłego nie zorganizować na czas? Oni się za biznesy biorą? Systemy kaucyjne chcą prowadzić? Mieli czas od stycznia by zaklepać termin. Bez biegłego licząc przychody wg. publikacji kwartalnych będą one zbliżone do 2022, niewielki wzrost (niecałe 100 tys. zł), w ub. roku mieli zysk. Dziś licząc po kwartalnych wychodzi, że wychodzą na zero a nawet z niewielką stratą. Ciekawe jaką bombę szykują, że przesunęli termin.
Spekula opuściła pokład i ma to gdzieś.. tu nikt nie grał pod raport a pod ubieranie innych. Wrócą pewnie za rok. Teraz będą rozgrywac na nowo Rocce lub po prostu czekają aż ktoś ich ściągnie z haka na którym wiszą a przynajmniej "obserwator", który wisi na około dyszce wiec tak czy inaczej będzie naganiać by wyjść choćby na zero, czyli z 3 zł jest tam do zrobienia na akcji (zarobi ten komu pierwszemu uda się oddać, bo obroty mizerne). Chcieli rozkręcić Voolt ale im na razie nie idzie. Nikt się nie chce podłączyć i im podbić kursu. W sumie nie dziwne, bo widać, że ktoś tam pilnuje tego poziomu a po drugie jest więcej akcji i wyższy FF. Na fali przez chwilę był NGD tylko dlatego, że to nowa spółka a na takich jest zawsze podbitka. Ja od siebie to polecam jujubee, rankprogress (ale tu jestem od 2.9, kurs na dziś 6.4 więc jestem nieobiektywny i pozycję mam bezpieczną), widać, że jeszcze ktoś zbiera jakiś fund, to parę groszy jeszcze pociągnąć można, cannabis, hemp powinien niedługo wybić po decyzji ze zgodą na import i dla hardcorow greenx będzie albo lambo albo szambo.. IBC zakopać. Ciekawie jeszcze się robi na Będzinie..