• Raport za 2023 r. Autor: ~Realnie [37.225.3.*]
    Super raport roczny, co nie jest zaskoczeniem, bo wiedzieliśmy z wcześniejszych informacji, że taki będzie. Ale super jest też zamieszczony komentarz do tegoż raportu jednostkowego.
    Jednakowoż w raporcie poinformowała Spółka, co następuje :

"Jakiś czas temu poprosiliśmy Państwa o zadawanie nam pytań dotyczących SEDIVIO. Bardzo się cieszę, że nasza inicjatywa spotkała się z Państwa zainteresowaniem. Otrzymaliśmy Państwa pytania i w niniejszym raporcie publikujemy je wraz z odpowiedziami." - moje wytłuszczenie.

Niestety nie mogę znaleźć tych pytań i odpowiedzi.

Pewnie jestem ślepy ale jakby ktoś wyprowadził mnie z błędu :-)
  • Re: Raport za 2023 r. Autor: ~PR [89.78.178.*]
    W sprawozdaniu zarządu
  • Re: Raport za 2023 r. Autor: ~Realnie [37.225.3.*]
    Dziękuję za informację.
    Wiem, że załącznik jest częścią dokumentu głównego, w tym przypadku raportu jednostkowego, jednak nie mając czasu na analizę wszystkich dokumentów, nie dostrzegłem tego.
    Dostrzegłbym jednak gdyby przekaz był punktowy, precyzyjny, czyli wskazujący jednoznacznie miejsce opublikowania w raporcie, w tym przypadku wskazanie konkretnego załącznika.

Kiedyś czyniłem zarzuty wobec Spółki, że sporządza raporty nieczytelne dla akcjonariuszy, którzy nie posiadają wiedzy informatycznej - zbyt wiele zwrotów informatycznych.

Teraz proszę o precyzyjność w tym zabieganym i tym samym szybkim świecie do wskazanej informacji żeby można było dotrzeć do niej bez śledzenia wszystkich dokumentów.

• Re: Raport za 2023 r. Autor: ~Wojtek [77.65.94.*]
    Zarząd odpowiedział na moje pytanie :)
  • Re: Raport za 2023 r. Autor: ~Realnie [37.225.3.*]
    Czyli zgodnie z zapowiedziami Spółki :-)
  • Re: Raport za 2023 r. Autor: ~Laik [109.243.146.*]
    A z samego raportu podobają się mi dwie rzeczy.
    Pierwsza to info, że Cyrima ma w q3 mieć pierwsze wdrożenia komercyjne (a q3 zaczyna się już za miesiąc :)).
    Druga to zdanie z raportu: "Mamy zamiar ponadto kontynuować zwiększanie przychodów z naszej podstawowej działalności, jaką jest obsługa dużych zamówień publicznych w obszarze e-zdrowia. Przewidujemy, że przychody z tego sektora będą rosły w tempie dwucyfrowym."
  • Re: Raport za 2023 r. Autor: ~Realnie [37.225.47.*]
    Cały komentarz jest super.
    Czekają nas bardzo ciekawe czasy na Sedivio :-)))
[x]
SEDIVIO 0,00% 9,78 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.