• Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: ~Rydzyk [172.252.89.*]
    W piatek na 24 czekam buhahhaha
    Ty i te twoje wyniki I maliniaka 160 zlotych buhahhaha
    Ma ktoś jeszcze wątpliwości po przeczytaniu raportu?
  • Re: Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: ~ixi [46.204.0.*]
    Ani jednej. Kiedy pisałem, że przed trampoliną i wybiciem może być duża zadyszka wielu kpiło. Wszystko wskazuje na to, przed VCAST cena akcji znacznie spadnie. Dla mnie od 18 do 88 złotych bez reakcji. Jakiejkolwiek. Jestem tu na długie lata kupowałem po 12 po 45 i pewnie kupię i w piątek i po VCAST - no może do 120 zł/akcje. Jak wiąże przyszłość ze spółka na lata taki raport to okazja nic więcej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [172.252.89.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: ~Tadeusz [62.197.152.*]
    Ty nawet raportu nie czytałeś, nie znasz się na cyferkach i piszesz żeby pisać bzdury na forum.
    Specjalnie siejecie niepokój żeby odkupić tanio akcje.
    Ixi daj juz sobie wolne.
  • Re: Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: ~DD [79.184.243.*]
    ixi jak chcesz wiązać przyszłość ze spółką to się w niej zatrudnij… głupszych mądrości jeszcze nie czytałem na bankierze.
  • Re: Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: ~ixi [46.204.12.*]
    Cały czas piszę to samo, więc jak ktoś kręci kółka, skacze z kwiatka na kwiatek na giełdzie, ma inną filozofię to mnie nienawidzi. I ma do tego prawo. Ciekawy jestem jaki będzie kurs bezpośrednio przed VCAST, bo jaki bedzie po to mogę się domyślić.
    to napisz jaki będzie po, chyba niedługo zweryfikujemy . Czekaj, czekaj wyniki podobno w cenie to może i vcast też ?
  • Re: Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: ~Rydzyk [62.197.152.*]
    Jak w cenie? Pisał ze bedzie po 18 po wynikach wiec czekamy w poniedzialek na ten poziom buahhah
    Przed vcast 26 po 33 max po rakiecie buahhaha
  • Re: Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: ~Wojtas [37.47.156.*]
    Juz kwietniu ipopema zakładała bardzo kiepski pierwszy kwartał ze stratą i z nizszymi przychodami, więc czy naprawdę kogoś dziwią te wyniki?? Jednocześnie już w tedy rekomendacja za akcje była na poziomie 41zl. Dzisiejsza wycena i tak jest skrajnie niedoszacowana, a sam vcast i kardiolytics bez certyfikacji to 25 zł na akcje, a gdzie diagnostyka i bieżąca działalność? Jak ktoś jest zaskoczony tymi wynikamii uważa ze spolka nie jest warta dzisiejszej wyceny to może faktycznie niech sprzeda akcje? Rydzyk nie bez powodu dwoi się i troi, żeby te akcje wyszarpać od was jak najtaniej :> buhahahaha
    zabawne te wyliczenia 25 zł za vcast i kardiolycyics. Dlaczego nie 50 zł? chętnie poznałbym te wyliczenia hahah
    Zabawna to jest proba podważania pracy niezależnych analityków ipopemy przez randoma z bankierka:> buhahaha
    Ci analitycy całkiem adekwatnie przewidzieli te wyniki choć nie przewidzieli że przychody będą o bańkę wyższe.
    Nowicjusz jakbyś czytał Gamrota to byś wiedział, że są to koszty zwiazane z integracją uslug AI u nowych partnerów i ich systemów. Krotko mówiąc INWESTYCJE. Ale ja wiem ,że Ty jesteś tym akcjonariuszem ,który ma akcje I z jednej strony wierzy w mdg ale zawsze na nią narzeka i ciagle nie dowierza w jakie g się wpakowal buhahaha :>>
  • Re: Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: ~Nowicjusz [31.0.68.*]
    A czytałeś, że ich koszty są w miarę stabilne i wynoszą około 12 mln w ujęciu kwartalnym? To też mówił Gamrot... A to oznacza, że jeżeli nie będą mieli przychodów na poziomie min 12 mln na kwartał tzn, że są w czarnej d...ie z tym biznesem. A my razem z nimi na tych akcjach. Akcje mam i bardzo żałuję, zwłaszcza po dzisiejszych wynikach... Mam nadzieję, że jakaś spekuła się tu odwali pod Vcast, bo jak nie to będziemy się tu długo kisić:-( szkoda czasu i kasy po prostu.
  • Re: Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: ~DD [31.61.254.*]
    podejrzewam że Ci szanowni analitycy z ipopemy to grono z bankiera
  • Re: Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2024-05-29 o godz. 21:10 ~DD napisał(a):
    > podejrzewam że Ci szanowni analitycy z ipopemy to grono z bankiera

nie no aż tak to nie
    Buhaha, Nowicjusz przecież nawet ty sam nie wierzysz w te ckliwe historyjki o byciu akcjonariuszem MDG. Łasisz się nieudolnie na te tanie akcje jak dzik na żołędzie, że aż przykro się na to patrzy.Gamrot wyraźnie mówi ze koszty związane są integracją nowych klientów IDTF, a tych chcą pozyskiwać przynajmniej dwóch na kwartał, czyli przychody bedą rosnąć i kumulować się, a koszty integracji z czasem staną się marginesem w porównaniu do przychodów. Taki wytrwały akcjonariusz jak ty powinien przecież to wiedzieć buhahahah :DD Inne spółki pod inwestycje robią emisję lub zaciągają zobowiązania, a tu spółka ma wciaż miliony na koncie, zapewnione finasowanie ze strony Biofundu i VCAST czający się za rogiem. A VCAST=$$$$ :>>> Jak dzik w żółędzie, Nowicjusz...Jak w żołedzie dzik! Buhahah
  • Re: Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: ~Nowicjusz [83.7.230.*]
    Wojtas, Gamrot cały czas planuje, opowiada, chce i nakreśla strategię. Wiem, że takie działania to proces... Ale tymczasem przychody, zysk i przede wszystkim kurs akcji (czyli to na czym Ty jedynie masz szansę zarobić) jest w czarnej d...ie:-( możesz się ze mnie śmiać, ale ja chociaż rozumiem, że jak z nieba leci guano to to nie jest letnia bryza:-) w przeciwieństwie do Ciebie, bo Gamrot wyraźnie przecież mówił:-)
    Buhaha, żeby to zawsze kurs akcji miał odzwierciedlenie przychodach :>>> Są spółki, które nigdy nie wygenerowały ani grosza przychodów, żyją z emisji a potrafią spuchnąć o 300% ale to tak na marginesie panie Nowicjusz. Gamrocik opowiada... i realizuje...NOWE UMOWY, a to z rozliczania z podpisywania tych dwóch umów na kwartał trzeba ich rozliczać bo to ma realne znaczenie dla skokowego wzrostu przyszłych przychodów i kuli śnieżnej, która tak działa na wyobraźnię inwestorów.. Kamieniem milowym, który w praktyce stanie się kamieniem węgielnym nowego rozdziału dla MDG będzie VCAST i to on jest przyszłością MDG i to o to idzie tutaj gra, a nie o przychody za I kwartał :>>> I jak to jest, że pomimo, że jak twierdzisz, zamiast bryzy od miesięcy dostajesz tu guano to ciągle tu siedzisz jako biedny zapłakany akcjonariuszek z guano pod noskiem? buhahaha :>> Powiem ci dlaczego. Bo dziki nie lubią guano, dziki lubią żołędzie i wszyscy tu na te żołędzie czekamy. Ty też nowicjuszku, ty też. Rzecz tylko w tym, że ty byś chciał te żołędzie w cenie guano, a to już bardzo nieładnie, nieładnie tak., Buhahahah!
  • Re: Ixi ile zdążyłeś opchnąć Autor: ~Nowicjusz [83.7.230.*]
    4 mln straty potrafią zdziwić każdego, zwłaszcza przy obrotach nawet nie dwa razy większych:-) ja np jestem bardzo zdziwiony jak się im udało odwalić taki wynik
[x]
MEDICALG 3,59% 31,75 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.