NIEZŁY RUCH... ceny trochę powalają ale Kobitki się pytają...i kupują... a jak powiedziałem co jest takiego,że kurs szybuje kolejny dzień do góry to Panienka się uśmiechnęła i powiedziała subtelnie to Ja :)
w Legnicy w Galerii też niedawno otworzyli Prima Modę... sklep jest nieduży ... i ja nie rozumię dlaczego tam są 2 osoby do obsługi... Jedna w zupełności wystarczy... Jako kobieta powiem, że buty są zajebiste.... wszystkie powyżej 300 zł i to może odstraszać.... nie wiem jak z wygodą, bo jakby okazały się wygodne to warto wydać...
Wszędzie tego pełno... koleżanki z pracy też tam kupują... ja nie przywiązuję wagi do butów ale Kobitki tak i torby skórzane mają też nawet nawet... ale jaki to ma związek z kursem :)
Wczoraj bylo info, ze wzrosla im sprzedaz o 21%/niestety gdzies mi przemknela publikacja.Natomiast jutro bedzie raport za i kwartal. Moze dobry, mam taka nadzieje.
Bez przesady! Sklep to padaka. Rzeczy jak z bazarku. Buty za ponad 300zł, to laseczki kupią w Quazi i to piękne i superjakości. A nie to co w tych butikach Primamody. Nie ma sie czym zachwycać.
Dnia 2009-05-14 o godz. 12:30 ~Slay napisał(a):
> NIEZŁY RUCH... ceny trochę powalają ale Kobitki się
> pytają...i kupują... a jak powiedziałem co jest takiego,że
> kurs szybuje kolejny dzień do góry to Panienka się
> uśmiechnęła i powiedziała subtelnie to Ja :)
Bez przesady! Sklep to padaka. Rzeczy jak z bazarku. Buty za ponad 300zł, to laseczki kupią w Quazi i to piękne i superjakości. A nie to co w tych butikach Primamody. Nie ma sie czym zachwycać.