Blokuj cpk
Blokuj port kontenerowy
Blokuj atom
Blokuj produkcje czołgu w Poznaniu
Unieważnij przetarg na silos zbozowy
Wywal inwestycje intela
Głosuj przeciwko własnemu państwu w UE
słuchaj jak bydło mówi na ulicy że pis i po to jedno zło
CPK będzie
Świnoujście będzie
Atom i produkcja czołgu co prawda w innym miejscu ale będzie
Intel jest nadal kontynuowany ale przez pierdoły z PiS jest opoznienie
Wyłączyć Republikę i zacząć myśleć
Wiedziałem. Każdy zaślepiony PiSowiec wali od razu z TVN. Nie trafiłeś - nie oglądam telewizji.
P.S
Nikt z nas nie jest pier...ną wróżką, żeby po kilku miesiącach nowego rządu, wiedzieć co się wydarzy. Poczekajmy przynajmniej 2 lata. Potem będziemy rozliczać.
Jeśli chodzi o kredyt zero procent, mam nadzieję, że do realizacji tej głupoty nie dojdzie. Nie wolno powielać błędu poprzednikow, bo już wkrótce mieszkania poniżej miliona nikt już nie kupi.
Wiedziałem. Każdy zaślepiony POwiec wali od razu z republiką. Nie trafiłeś - nie oglądam telewizji.
P.S
Nikt z nas nie jest pier...ną wróżką, żeby po kilku miesiącach nowego rządu, wiedzieć co się wydarzy. Poczekajmy przynajmniej 2 lata. Potem będziemy rozliczać.
Jeśli chodzi o kredyt zero procent, mam nadzieję, że do realizacji tej głupoty nie dojdzie. Nie wolno powielać błędu poprzednikow, bo już wkrótce mieszkania poniżej miliona nikt już nie kupi.
Nie trzeba być wróżką ani pisowcem żeby wiedzieć że tusk będzie wykonywał rozkazy z zagramanicy a nie kierował się interesem Polski. Wystarczy mieć rozum znać podstawy geopolityki i historii. Odnośnie powielania błędów poprzedników to powielany jest każdy błąd tylko bydłu się w mediach o tym nie mówi. Patrz socjal patrz 3.5 mld na tvp...
Nie bronię Tuska. Za 4 lata wybory, wtedy będę rozliczać z obietnic - tych zrealizowanych i tych niezrealizowanych.
Sumując - jedni i drudzy są siebie warci. Taka jest polityka - dorwać się do władzy i kraść.
Wątek jednak dotyczy Develii więc koniec politykowania.
No przeciez już wszystkie serwisy których właścicielem jest axel springer bauer czy inny niemiec masowo produkują artykuły o tym ile można zarobić na szparagach.