Dnia 2024-05-31 o godz. 09:48 ~siateczka napisał(a): > A o sobie nie pomyślałeś. Skoro tu nie ma nikogo, to po co się produkujesz?
słyszałeś o eksperymencie z badaniem lepkości smoły węglowej? to też taki eksperyment, tyle że z betonem...znowu zapytam, po co włazisz na to forum, skoro nie masz kompletnie nic sensownego do napisania? po to samo co Aj/dr/85i? żeby "zaistnieć"?
Pomyliłeś adresata? Pytasz stale o to samo. Ja nie zajmuję się produkcją papy termozgrzewalnej i pokładaniem asfaltu. Wiem , ze to twoja specjalność. Radzę ci skoncz z giełdą i tam się bardziej zaangażuj a efekt będzie wymierny.
Dnia 2024-05-31 o godz. 10:10 ~siateczka napisał(a): > Pomyliłeś adresata? Pytasz stale o to samo. Ja nie zajmuję się produkcją papy termozgrzewalnej i pokładaniem asfaltu. Wiem , ze to twoja specjalność. Radzę ci skoncz z giełdą i tam się bardziej zaangażuj a efekt będzie wymierny.
pytam o to samo, bo wciąż unikasz odpowiedzi, więc znowu zapytam, kto o zdrowych zmysłach "trzyma akcje latami", żeby "tracić życie"? aluzji do jednego z najbardziej znanych eksperymentów nie zrozumiałeś, to akurat wcale mnie nie dziwi, jak myślisz, masz na tyle kompetencji, żeby "radzić" komukolwiek cokolwiek?
To prawda, straciłem na tym syfie wiele lat. Ale pisałem kilka dni temu, ze przeszedłem na Rainbow i Mirbud itd....... A resztę śmiecia wywaliłem przed ustaleniem prawa do dywidendy. Ty albo nie czytasz ze zrozumieniem , albo masz coś z pamięcią. Co ta giełda robi z ludzi?
Dnia 2024-05-31 o godz. 14:23 ~siateczka napisał(a): > To prawda, straciłem na tym syfie wiele lat. Ale pisałem kilka dni temu, ze przeszedłem na Rainbow i Mirbud itd....... A resztę śmiecia wywaliłem przed ustaleniem prawa do dywidendy. Ty albo nie czytasz ze zrozumieniem , albo masz coś z pamięcią. > Co ta giełda robi z ludzi?
i znowu uciekłeś od kwestii po co "trzymać akcje latami", tak "żeby tracić życie", w dodatku coś, z czym sobie nie radzisz nazywasz "śmieciem", to w psychologii nazywa się "kwaśne winogrona" i nie najlepiej świadczy o tobie...kiedy zdołasz przyjąć do wiadomości, że twoje wyznania, co zrobiłeś ze "śmieciem" są kompletnie bezwartościowe dla kogokolwiek wchodzącego na to forum? całkiem nieźle zarabiam na HANDLU(czyli sprzedaży i kupnie, NIE "trzymaniu") tymi akcjami, uwierz, to jest jak najbardziej możliwe..to co z twoim "trzymaniem akcji" "całymi latami żeby "tracić życie"?
Ja od dawna inwestuje w stalówkę i wychodzę na tym dobrze np. w tym roku kilkadziesiąt kilo akcji tuż przed ustaleniem praw do dywidendy opchnolem po 3,55zl, i wyszedl całkiem dobry zarobek, a teraz umiejętnie robię małe kółeczka bo dużo nie dadzą kupić po atrakcyjnych cenach koleś. Tak więc koleś ogarnij się tu z tym hejtem, bo tu też można zarobić, wystarczy trochę cierpliwości bo mała płynność i da się trochę przytulić kasy
Tylko po co takie dziubcianie jak wróbelek kaszkę , skoro są inne spólki dla kolarzy o zdecydowanych ruchach i takie na wejście i potrzymanie nla poważnego zysku. Ostatnie moje dobrze trafione , np Rainbow i Mirbud. Ale jak lubisz takie dziubdzianie - Twój wybór.. Ja także sprzedałem tego smiecia przed ustaleniem prawa do dywidendy. Irobię to zawsze. To trafne rozwiązanie. Bo dywidendy tu to fikcja.