ałć zabolało :) to jest gra kolego nie wystawię 100k będę podbierał powoli aż cię ściśnie i wywalisz po 30-40groszy. Walcz walcz śmiało :) dzisiaj wziąłem sobie raptem kolejne 2k sztuk mam 46k póki co i będziemy sobie tak brać i brać cmok :*
Ha ha kolego ja mam akcję i już pisałem je na straty dawno o tym pisałem tu nic dobrego nie będzie a 48k to widać że dopiero zaczynasz bo to śmieszne jakieś pieniądze
Ciekawy tylko i wyłącznie chęć gry bo tu prezes chce nas ograć nieładnie… zarobił i akcjonariat mały ma gdzieś więc odpowiadając też Panu Kodorowi…. Śmieszne bo jak napisałeś dopiero zaczynam zasys jak spadnie sporo niżej to się weźmie wtedy tak jak trzeba - a będą chętni na oddawanie tylko cierpliwie czekajmy :)
jezeli mnie pytasz to powiem tak: ucze sie gry :) lubie lamac spoldzielnie ktore mysla ze sa cwansze od innych. Na koniec z reguly wygrywam choc trwa to dlugo ale ja mam czas. to zalezy od spoldzielni czy chce dalej zwalac kurs i oddawac po slabej cenie swoje akcje czy pora rosnac i dac mi zarobic troszke a sama duzo... a jesli bylo to pytanie do Kodora no to niech sam sie wypowie. Ja mam momenty ze siedze kilka dni z rzedu na forum a potem nie ma mnie dwa miesiace - vivid to zabawa :)
Chłopie co ci w głowie siedzi? Tu nie ma żadnej spekuly. Spójrz ile akcji mają byli prezesi żona prezesa były prezes banku sominka itd. Oni oni wszyscy marzą aby spieniężyć te akcje. Która spekula wejdzie i będzie windować kurs aby im zrobić prezent. Poza tym do wzrostu potrzebne jest info pozytywne a tu się nie zapowiada. Nie wiem po co piszesz te bzdury czy chcesz wywalić własne akcje? Zobacz jak dokładane są akcje po prawej stronie ile wlezie Bez odbioru. Nie ma sensu z tobą pisać.
Oczywiście że masz rację mówiąc że zarząd wywala akcje, bo to dziwni ludzie są że wolą sprzedawać po 60gr a nie po 2zl… wycena wyceną nie gra roli przy takich małych spółkach. Trzeba wybić kurs puścili ładne espi zawrócić ludziom w głowach i mamy 2-3zl a może i więcej. Mam nadzieję że nowy prezes chce zarobić ….
No większych głupot to już dawno nie czytałem. Spółdzielnia wisielców a kurs leci adekwatnie do fundamentów. 32mln akcji x 50gr daje 16mln kapitalizacji (??)
Kuriozalna wycena za gniota bezwartościowego. Rynek to dostrzega i stąd wyprzedaż. Ale nawet sprzęgając ze stratą inwestor w dalszym ciągu sprzedaje akcje notowane powyżej realnej wartości...
Życzę trzeźwości i opamiętania w tym AD2024