Zostały jeszcze de bile z emisji akcji i oddają. Niech oddadzą niżej a potem zmieni się wajcha w drugą stronę. Nie kupujcie od nich, oddadzą w panice o wiele niżej.
Pewnie sam poustawiałeś te zapory, a teraz zbierasz od przestraszonych. Jeśli ktoś chce zebrać dużo, a nie chce wywindować kursu na kilkukrotność ceny, robi właśnie taki manewr. Ciesz się, że nie mam wolnych środków, bo te wszystkie klocki byłyby zdmuchnięte jednym strzałem.
Kto ma choć trochę oleju w głowie, ten wie, że Wątrób ustawił po lewej ukryte na kupno, a po prawej klocki na wystraszenie, a teraz nagania na niekupowanie powyżej 2zł. Jeśli ktoś chce kupować, to bierzcie to co jest po prawej. Robi wam promocję. Im mniej Wątrób ma tych akcji, tym lepiej dla longtermów i twardego akcjonariatu. Zaraz przy 10zł wyprzedałby się. Najgorszy sort akcjonariuszy, czyli naganiacz i troll w jednym.
Mnie tu jeszcze nie było chłopcze a ktoś tak się bawił z kursem. Jak dla mnie to jeszcze odpady po emisji akcji. Dlatego nie warto od nich brać. Tydzień temu w piątek jeden z nich poszedł praktycznie PKC. Tak tylko mówię. A spółka w III i IV kwartale pokaże mega wyniki finansowe. Wkrótce pewnie duży kontrakt a czekamy jeszcze na CPK i Wschodnią Tarczę. Tam będą bardzo duże zamówienie i to szybko.