• Nie ustawiajcie się za wysoko Autor: livermoregpw [31.182.242.*]
    Zostały jeszcze de bile z emisji akcji i oddają. Niech oddadzą niżej a potem zmieni się wajcha w drugą stronę. Nie kupujcie od nich, oddadzą w panice o wiele niżej.
  • Re: Nie ustawiajcie się za wysoko Autor: ~Gtr [109.231.6.*]
    Pewnie sam poustawiałeś te zapory, a teraz zbierasz od przestraszonych. Jeśli ktoś chce zebrać dużo, a nie chce wywindować kursu na kilkukrotność ceny, robi właśnie taki manewr. Ciesz się, że nie mam wolnych środków, bo te wszystkie klocki byłyby zdmuchnięte jednym strzałem.
  • Re: Nie ustawiajcie się za wysoko Autor: ~Gtr [109.231.6.*]
    Kto ma choć trochę oleju w głowie, ten wie, że Wątrób ustawił po lewej ukryte na kupno, a po prawej klocki na wystraszenie, a teraz nagania na niekupowanie powyżej 2zł. Jeśli ktoś chce kupować, to bierzcie to co jest po prawej. Robi wam promocję. Im mniej Wątrób ma tych akcji, tym lepiej dla longtermów i twardego akcjonariatu. Zaraz przy 10zł wyprzedałby się. Najgorszy sort akcjonariuszy, czyli naganiacz i troll w jednym.
  • Re: Nie ustawiajcie się za wysoko Autor: livermoregpw [31.182.242.*]
    Mnie tu jeszcze nie było chłopcze a ktoś tak się bawił z kursem. Jak dla mnie to jeszcze odpady po emisji akcji. Dlatego nie warto od nich brać. Tydzień temu w piątek jeden z nich poszedł praktycznie PKC. Tak tylko mówię. A spółka w III i IV kwartale pokaże mega wyniki finansowe. Wkrótce pewnie duży kontrakt a czekamy jeszcze na CPK i Wschodnią Tarczę. Tam będą bardzo duże zamówienie i to szybko.

Pozdrawiam
  • Re: Nie ustawiajcie się za wysoko Autor: ~KTosia [213.216.125.*]
    Oj chyba to nylo inaczej. Za górami, za rzekami i 7- mioma lasami...
  • Re: Nie ustawiajcie się za wysoko Autor: livermoregpw [31.182.242.*]
    Dajcie sypaczowi oddac po taniości. To zawsze dobrze działa na spółkę
  • Re: Nie ustawiajcie się za wysoko Autor: ~KTosia [188.146.238.*]
    Można powiedzieć
  • Re: Nie ustawiajcie się za wysoko Autor: livermoregpw [31.182.254.*]
    Spokojnie. Zobaczymy jutro, czy pojawi się kolejny beznadziejny sypacz. Gdyby nie oni to kurs na spokojnie podchodziłby już pod 3 zł
[x]
BACT -2,05% 3,35 2025-10-13 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.