1. Scalenie akcji, czyli z obecnych 170 mln zjazd do 17 mln akcji 2. Podwyższenie nominału do 1 zł 3. Pokrycie straty z lat ubiegłych 4. Obniżenie nomiału do 10 gr 5. Emisja z pp 33 mln akcji 6. Pozyskanie przez spółkę 3.3 mln zł 7. Rozpoczęcie nowego życia :)
Pięknie się zapowiada. Trochę przypomina scenariusz z Hemp&Health tylko bez takiej akcji z ze scaleniem i pokryciem strat. Tak czy inaczej, jeśli to zrobią, to dla tych co wezmą po 10 gr będzie to dobry czas, tak jak na Hempie było. z 10 gr na 80 gr
to sprzedaj rower i kupuj 'tani papier'. Namów sąsiadke niech zastawi mieszkanie w lombardzie i tez kupuje ngg. Rodzine obdzwoń i wszyscy kupujcie.
Ja potrzebuje sprzedac po 12 groszy i inni też więc kupcie od nas wszystko, róbcie splity i resplity i szukajcie kolejnych jeleni co od was kupią po 80 groszy. bedziecie bogaci
Ale kogo obchodzi ze ubrałeś się na ngg. Twój problem
Wiesz o czym mowa? Ngg nie istnieje,przejęli to aby wprowadzić kolejna spółkę przez odwrotne przejecie, mówi ci to coś ? Nieistotne co wczesnej ngg robiło, przejmują spolke beda ca na gieldzie byle jaką za bezcen i juz nie musza ipo robić, koszty mniejsze niż przy ipo.
Potem zmiana nazwy,działalności i masz odwrotne przejęcie.
A że ngg to trup był to wykorzystali to.
To samo co na metaversum zrobili ci sami co tu w zarządzie .
Cpar drugą potrzebuje wprowadzić i ma trupa ngg za bezcen .
Jak nie wiesz jak pod to się gra to sprzedaj szybko . Zobacz co tech robi .
Dnia 2024-05-29 o godz. 14:00 ~pp12groszy napisał(a): > to sprzedaj rower i kupuj 'tani papier'. Namów sąsiadke niech zastawi mieszkanie w lombardzie i tez kupuje ngg. Rodzine obdzwoń i wszyscy kupujcie. > > > > Ja potrzebuje sprzedac po 12 groszy i inni też więc kupcie od nas wszystko, róbcie splity i resplity i szukajcie kolejnych jeleni co od was kupią po 80 groszy. bedziecie bogaci
Napisałem jak bedzie wygladać scenariusz, który wynika ze zwołania WZA To wszytko. Po co te emocje? Rób co uważasz. Twoja kasa