W tych wynikach jest kilka pozytywów, ale najważniejsze jest to że w ogóle są. Polecam lekturze teksty audytora: czego spółka nie była w stanie przedstawić.
Pomimo straty i pomimo wymuszonej przez wojnę zmiany strategii hodowlanej, wszedłem i będę wchodzić!
Liczę na jesienne porozumienie o zawieszeniu broni.
Wtedy moje zakupy po około 1,5 złotego będą warte powiedzmy 4,5 złotego.
*dede ja nie muszę wracać. Jestem z KSG ale jakoś pisać na starość mi się nie chce. Co tu pisać poważnej podaży do 2,3 nie ma potem się zrobi ciekawiej.
*infinix są ukrainki szybsze ale ta jest najlepsza!
Jaka to starość po 50-tce... :-) :-) Jeśli chodzi o KSG to ,, jest niezauważalna " luka na 2,21 i tam powinien kurs dość szybko pomimo wojny dotrzeć... potem zobaczymy.... Jak ktoś dotrzyma do jej zakończenia a Ukraina przetrzyma kacapów to kurs wystrzeli...pozdrawiam...
i wczoraj i dziś mi się podoba. Dziś pierwsza godzina to była nieudolna próba walki podaży z Trendem.
Trendem przez duże "T" bo to zlecenie (ok 170 000 kupię) demonstrujące trend to tylko trzysta tysięcy złotych, ale na tle dotychczasowej mizerii to ono rządzi.!.
To zlecenie na ponad 170 kilo było już tydzień temu na ponad 200 kilo za 1,60. Temu komuś udało się tylko i aż kupić ponad 30tys za 1,60. Teraz ten ktoś podbija do 1,70, chyba coś wie... a my niedługo się dowiemy. Pozdrawiam cierpliwych. Jeszcze będzie pięknie jeszcze będzie wspaniałe