Lepiej walczyc z akcjonariuszami to ma sens dzięki temu spolki się rozwijają a kurs i notowania szybują nam . Zarząd roku , szkoda akcjonariatu lekcja i nauczka, sprawdzać co kupujesz i kto zarzadza spółka, jakie ma osiągnięcia i opinie na rynku.
A ja mam złe doświadczenia z zarządami i prezesami spółek, którzy nie dopuszcza,aja akcjonariat do Rady i informacji , jeżeli nie ma się nic do ukrycia to tak zarządy nie postępują a tu jest walka z innymi. Dziwnie to wszystko wygląda ale myślę sobie ze czas będzie najlepszym sprawdzianem co nam spółka przyniesie. Czy jest już informacja o audycie dlaczego spółka Polska kupila Niemiecka w 2018 i gdzie są zyski?
Jak po walnym ? Prezes mówił coś o rozwoju biznesu? Nowych kompetencjach? Czy dalej blokował akcjonariuszy na Walnym ? Rozliczył się z inwestycji w spolki niemieckie? Czy ma problem nawet z restrukturyzacja ? Odblokuje notowania? Czy jest jakiś sukces ogłoszony przez ASM ?
Ocenimy po wynikach , jeżeli nie będzie znacznego przyrostu przychodu w grupie to wiadomo już co to oznacza. Trzymam kciuki bo Alibaba czyli czarny koń przedstawiony pod koniec 22 roku powinien dać nam ciężkie miliony w grupie ***