• Demo Autor: ~Wojtasz [37.248.167.*]
    Czyli co, będzie to demo na next feście, czy nie?
  • Re: Demo Autor: ~Donito [188.146.255.*]
    Zielona łapka- uważam że tak, czerwona-nie
  • Re: Demo Autor: ~Bezlitosny [193.28.84.*]
    Przecież DDS2 ewidentnie jest ustawiany jako pierwszy w kolejności do wydania, czemu mieliby kanibalizować dwie gry z tej samej franczyzy i rzucać w ostatniej chwili demo Narcosa? Gdyby DDS x Narcos miał być pierwszym tytułem, to już dawno kręciłaby się kampania i teasowanie pod demo, a mamy opublikowaną roadmapę działań dla DDS2 i właśnie trwa kampania głównej gry.

Jak dla mnie Narcos wyjdzie z kilkutygodniowym opóźnieniem względem DDS2, żeby:
    1. Mieć przestrzeń na rozpychanie się ze swoją promocją, bo teraz jest na to za późno.
    2. Skorzystać z zainteresowania DDS2 i początkowo czerpać z cross-promo większej premiery.
    3. Docelowo robić za kanał dopływu nowych osób do franczyzy i wspomagać popremierową dynamikę sprzedaży DDS2.

Gdyby teraz zaczęła się promocja Narcos i do tego jakieś demo bez uprzedzenia, to uznałbym to za wybitnie negatywny sygnał i sabotaż obu premier.
    Albo poprostu nie będzie żadnego narciarskie, bo po co robić dodatek do gry sprzed 4 lat jak wychodzi jej nowa kontynuacja
  • Re: Demo Autor: ~Xyz [31.0.59.*]
    Gdybyście byli na zamkniętym pokazie, to wiedzieli byście że forma dodatku do DDS 1 już nie obowiązuje. Narcos będzie samodzielną grą. Demo Narcos na Next Fest ma być, a DDS 2 ma być silnikiem napędowym do rozpoczęcia promocji Narcosa jako kolejnej gry która będzie wydana w pełnej wersji w okresie ok. 2-3 miesiace od premiery DDS 2
  • Re: Demo Autor: ~Bezlitosny [193.28.84.*]
    Może przesadziłem z tym, że nie powinni puszczać teraz demo. Przecież jeśli chcą wydać DDS x Narcos w takim horyzoncie, to nie załapią się już okazję pod demo na kolejny Next Fest. Reszta zgodnie z moimi oczekiwaniami.

Martwi mnie jakkolwiek to, że chcą tak puścić to demo w okresie promocyjnym DDS2, bez wyprzedzających działań dla samego Narcosa. Może ta kampania będzie miała dobry koncept i kompleksowość działań – oby. ;)
  • Re: Demo Autor: ~Narcos [85.221.151.*]
    Czyli we wrześniu wydanie Narcosa?
  • Re: Demo Autor: ~iksde [77.254.187.*]
    promo to oni mogli robić jak Narcos był mocną marką, teraz to jest marka o której wszyscy zapominają. Nie oszukujmy się, już nie ma fali "hajpu"
    Next fest już za tydzień. Będzie demo czy gadka o tym że nie chcą wypuszczać niedopracowanego demo i wolą skupić się na pełnej wersji?
[x]
TRUEGS 0,63% 0,32 2025-10-08 13:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.