• Co mnie podkusiło ? Autor: ~Wójcik [80.49.199.*]
    żeby kupić akcje KGN ? Trzeci miesiąc z rzędu to goowno leci na ryj, z małą przerwą na podbitkę. Nie polecam nikomu babrać się w tym goownie, bo osiwieć można.
  • Re: Co mnie podkusiło ? Autor: ~Fantay [37.30.124.*]
    To prawda wyjść trudno
    Trzeba trochę powisieć na haku
    Może to akurat okazja do dobrania
    Zobaczymy
  • Re: Co mnie podkusiło ? Autor: ~Znawca [37.47.125.*]
    Tak się rozgrywa mniejszościowych, obrzydzic, wyprowadzić z równowagi, żeby oddali akcje, a później kilkumiesięczny trend wzrostowy i pozostaje tylko niedosyt, że się oddało, bądź nie dobierało, jakie są perspektywy większość wie
  • Re: Co mnie podkusiło ? Autor: ~Fantay [188.146.110.*]
    Poczekajmy na walne
    może wiele wyjaśnić
    pewnie że ciężko patrzeć jak papier się spada
    wytrzepią leszcza i pewnie znów szarpną
    cierpliwie czekam

• Re: Co mnie podkusiło ? Autor: ~załamany [31.6.159.*]
    Dnia 2024-05-28 o godz. 16:23 ~Wójcik napisał(a):
    > żeby kupić akcje KGN ? Trzeci miesiąc z rzędu to goowno leci na ryj, z małą przerwą na podbitkę. Nie polecam nikomu babrać się w tym goownie, bo osiwieć można.

kogeneracja zrobiła swoje i zakończyła czas wzrostów, widać to w układzie liniowym, że okres wzrostów się zakońcył, teraz cofka nastąpi w okresie 2-3 lat nawet do 23-25 zł
  • Re: Co mnie podkusiło ? Autor: ~ktk [37.109.166.*]
    Zważywszy że za ostatnie 5bkwartałów zysk netto na akcję wyniósł 26 zł na akcję. 25 jest uczciwą i atrakcyjną ceną.
    Powodzenia inwestorzy I spekulanci.
  • Re: Co mnie podkusiło ? Autor: ~Akcjonariusz [185.79.32.*]
    Rzeczywiście p/e na poziomie 1,25 to rynkowa wartość, potwierdzona historycznymi mnożnikami czy to w branży energetycznej czy też na międzynarodowych rynkach kapitałowych. Dziękujemy za bardzo merytoryczny wpis który odmienił życie wielu nas. Czekamy na więcej. Gorące pozdrowienia
  • Re: Co mnie podkusiło ? Autor: ~Fantay [145.224.104.*]
    Dziś chyba ostatni dzień zakupów pod walne i pewnie też pora żeby grający na spadek oddali fundom pożyczone akcje
  • Re: Co mnie podkusiło ? Autor: ~Kraus [91.230.98.*]
    Fantay, co Ty bierzesz?
    Jacy grający na spadek? Po co wypisywać takie brednie?
  • Re: Co mnie podkusiło ? Autor: ~ale_los [31.6.159.*]
    dałem sie cwaniakom ubrać prawie po 49 zł ale los, tutaj musi byc naprawde zle ze tak uciekają , może Polimex odzyskuje kasiorkę
[x]
KOGENERA 2,10% 58,40 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.