• Kostuch bogaty czlowiek Autor: ~Hahaha [195.85.199.*]
    Milioner

Dobierał po 20tyś akcji (plus minus) przy każdych poteznych spadkach

O dziwo dobrał już do poziomu 30% całej spółki ale jakoś na walne się nie załapał i gUwno wie co się tam działo

Dziś dobrałeś już? Pewnie z 500k pln ? Po obrocie nie widać ale wierzę, że dobrałeś dużo
  • Re: Kostuch bogaty czlowiek Autor: ~FantastycznyPanMysza [83.6.21.*]
    to brzmi jak płątny troll spółki, xd
  • Re: Kostuch bogaty czlowiek Autor: ~Kostuch [87.239.175.*]
    No takie z was kozaki to dawać na 3.5
  • Re: Kostuch bogaty czlowiek Autor: ~nikt [46.112.79.*]
    Dnia 2024-05-28 o godz. 10:27 ~Kostuch napisał(a):
    > No takie z was kozaki to dawać na 3.5

poniekąd kostuch ma rację - skoro się naśmiewacie z niego to zróbcie sprawdzam i dajcie na 3,5 - ja się chętnie przyglądnę co zrobicie i co się stanie
    Dnia 2024-05-28 o godz. 10:31 ~nikt napisał(a):
    > Dnia 2024-05-28 o godz. 10:27 ~Kostuch napisał(a):
    > > No takie z was kozaki to dawać na 3.5
    >
    > poniekąd kostuch ma rację - skoro się naśmiewacie z niego to zróbcie sprawdzam i dajcie na 3,5 - ja się chętnie przyglądnę co zrobicie i co się stanie

Ale ja nie mam akcji spólek które są słabe
  • Re: Kostuch bogaty czlowiek Autor: ~nikt [46.112.79.*]
    Dnia 2024-05-28 o godz. 10:33 ~FantastycznyPanMysza napisał(a):
    > Dnia 2024-05-28 o godz. 10:31 ~nikt napisał(a):
    > > Dnia 2024-05-28 o godz. 10:27 ~Kostuch napisał(a):
    > > > No takie z was kozaki to dawać na 3.5
    > >
    > > poniekąd kostuch ma rację - skoro się naśmiewacie z niego to zróbcie sprawdzam i dajcie na 3,5 - ja się chętnie przyglądnę co zrobicie i co się stanie
    >
    > Ale ja nie mam akcji spólek które są słabe

ja to rozumiem tylko nie rozumiem dlaczego jesteś na forum i swój cenny czas wytapiasz skoro akcji nie masz - trolujesz? bo wtedy kostuch miałby rację
    Tak myszko, przecież ty/wy jesteście tylko bezinteresownymi sygnalistami...
    Dnia 2024-05-28 o godz. 10:40 ~Kostuch napisał(a):
    > Tak myszko, przecież ty/wy jesteście tylko bezinteresownymi sygnalistami...

Misiu, co?
    W ogóle to kim ty sądzisz, ze ja jestem? I skad masz swoje dane?
    Bo raz twierdzileś ze znasz moje imię i nazwisko, grożiłeś ze tej osobie zniszczysz życie.
    Potem wyszło, ze ja jednka miałem rację co do Dusta, nie ty.
    Ale zastanawiam sie, bo na walne nie jexdzisz, skad masz dane wrażliwe, chronione RODO co do rzekomego zatrudnienia/współprac tej spółki?
    Od ludzi ze srodka? Ale znów, czemu mieliby dawać je jakiemuś anonimowi?
    Więc może jest inaczej? Ale jak? Czyzbyś był jednym z ludźmi, którzy sa w środku?

ktoś tu jest platnym trollem ale obawiam się ze to nie jestem ja:)
    Hubert Olkowski, ja tobie groziłem gryzipiórku? za dużo męczysz swego kota, ha ha. Jesteś skończony w branży, jedynie co ci pozostaje to używanie info z byłej już spółki w celach manipulacjom kursu, ale karma wróci:)
    Misiu, ale:
    - nie powiedziales skąd w ogóle masz te dane:)
    - nie wiem o czym mówisz jeśli chodzi o koniec kariery w branży kogokolwiek, ale wydaje mi się, że to baardzo przesadzone informacje:)
    - myślę, ze jesteś trollem, który pracuje w duscie i jako część obowiązków masz nabijanie na kurs;)
    Pamiętaj karma wróci nawet nie będziesz wiedział jak, co i kiedy:)
    Dnia 2024-05-28 o godz. 11:03 ~Kostuch napisał(a):
    > Pamiętaj karma wróci nawet nie będziesz wiedział jak, co i kiedy:)

Misiu, teraz to brzmi jak groźba karalna;)
    W sensie że co wróci? Karma?
    Ze powiedziałem ze Dust to spółka zarządzana przez amatora a nie fachowca:)? I wyszło na moje?
    Oczywiście pisząc że wróci karma miałem na myśli np. to że to twój kot będzie ciebie męczył a nie ty go..., ha ha
    Ale ja nie mam kota
  • Re: Kostuch bogaty czlowiek Autor: ~utopiec [89.64.8.*]
    Ciężko było ten wątki śledzić na forum przez te wszystkie słabe wpisy trolli czy byłych pracowników, ale jedno widać na pewno:

- Mysza/Xd/xdd czy inne tam nicki które wymyślał chłop, siedzi tutaj od dłuższego czasu, nabija tylko posty, wytyka wszystko co się da z taką zawziętością jakby miał na celu tylko dobijanie spółki w dół, tłumacząc się, że "po prostu nie lubi takich spółek". Co chłop zmarnował życia, jakby chciał podsumować, napisał by na jakimś Blogu czy recenzję/artykuł dlaczego taka firma jest słaba. Rzuca tutaj nazwiskami pracowników, ciśnie po czym się tylko da. Osoba która uważa że spółka jest słaba zamknęła by dyskusję w 3-10 wątkach w ciągu istnienia tej spółki. Ale tutaj faktycznie jest jakaś zadra i ból, co widać po reakcjach, gdy ktoś piszę że to były pracownik Hubert, nawet nazwisko jego pada, że w branży jest skreślony, że ma kota (????) a w reakcji zawsze nerwowa opowieść ja nim nie jestem, a kto to? Później te wiadomości są usuwane przez moderatora, więc dodatkowo się to pokrywa że to jednak Ty.

Nie znam Cię człowieku, ale patrząc po tym jak uporczywie siedzisz dzień za dniem, tasujesz się chyba do tego że kurs spadł na łeb i pewnie myślisz że to Twoja zasługa i Twoim zmarnowanym życiem na forum doprowadziłeś do tego. A rynek po prostu zweryfikował ale z graniem na akcjach Dust'a ja będę pamiętać może w ciągu 5 lat, może jakieś 4-10 dni, a Ty masz zapełniony każdy dzień siedzenia tutaj, jakie to smutne. Jakbym pracował w Dust i by mnie zwolnili, to zawziąłbym się, podjął pracę w innej firmie GameDev, rozwijał się i zamknął temat. A Tobie chyba wyraźnie brakuje ambicji i chyba umiejętności, skoro z tak słabej spółki Cię wywalili i nie pracujesz nigdzie tylko przesiadujesz na forum. Smutne.
    Być może rzucanie randomowego imienia i nazwiska kogoś, kto ngidzie w sieci nie jest związany z The Dust nie jest idk, ok?
    A co do zabawy - nie tylko Dust, masz też T-Bulla i pełno innych spółek krzaków jak SimFabric.
    Tu po prostu jest śmeiszne;)
    Ale nie przeszkadza Ci rzucanie nazwiskami z firmy, wyszczególnianie kto zajmuje się QA i Audio, nazwiska producenta itp?

Bardzo dobre rozeznanie masz, jak na kogoś kto tam nie pracował, ja próbując znaleźć te osoby które tam pracują nie mogę znaleźć tak dużo informacji jak Ty. A obrona Huberta? Chyba akcjonariusza którzy długo siedzą wiedzą kim jest i chyba dobrze dopasowali go do Twoich działań, tym bardziej widząc Twoje reakcje gdy ktoś piszę że Hubert to Ty
    Ty ale każdy z tych ludzi jest podpięty na stronie LinkedIn.
    To jest jakieś dziwne?
  • Re: Kostuch bogaty czlowiek Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    ale wiesz, że te dane kto się zajmuje QA czy audio to nie są jakieś tajne dane? Wystarczy wejść na stronę grupy i masz "nasz zespół"? Potem na linkedin wystarczy sprawdzić kompetencje.
  • Re: Kostuch bogaty czlowiek Autor: ~FantastycznyPanMysza [31.0.79.*]
    Bardziej powinno cię zastanawiać że Kostuch podaje dane gościa, którego nigdzie nie ma, na żadnym portalu ani w napisach, że rzekomo tam pracował. Skąd niby on to wie, xd?
    No ja widzę to tak, że przerzuca się jakiś faktyczny akcjonariusz z historią niespełnienia w Gamedevie przez Huberta i Hubert, który broni że nim nie jest i nie zna go.

Obydwoje się nadajecie, bo jeżeli jesteś Hubertem to smutne że masz taką zawiść żeby tutaj siedzieć tak jak i Kostuch, który inside informacje z jakiś spotkań wyciągnął i otwarcie rzuca nimi na forum bankiera.

To forum tutaj to rynsztok i świetnie reprezentujecie 2 strony - Słabo roztropny Akcjonariusz i zwolniony pracownik z bólem tyłka...
  • Re: Kostuch bogaty czlowiek Autor: ~FantastycznyPanMysza [31.0.79.*]
    Ja nie mam bólu. Mówiłem że to słaba spółka i prezes krzak i wyszło na moje. Dziękuję pora na CSa
[x]
THEDUST -9,09% 0,80 2026-05-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.