No i pisałem że będzie nazwijmy to karetka ? Tutaj jest tylko czysta spekulacja żeby przed zwinięciem interesu jak najwięcej kółek zrobić. Zawsze jak rośnie przed raportem to później spada. Odstawiam powodów na 55 najpóźniej w piątek.
Ale jak na niego naganiają. Ja mam te akcje za ponad 6 zł i wciąż nie mogę uwierzyć że tak nas oszukano. Ci co mają obligacje to mają jakiś zwrot z tej inwestycji w Ci co mają akcje mają poprostu potężną stratę. Totalne bagno a raj teraz mają tylko ci co kupowali po otwarciu i kręcili kółka bo na nic więcej liczyć tutaj nie można.
~Luk
2024-02-12 20:07
IP 178.235.232.*
No i poszło 105 tys i już mi lżej. Kupione po 15 zł także złoty interes zrobiłem. Biorąc pod uwagę aktualny trend do za dwa miesiące odkupię trochę za 35 gr. To co się tutaj dzieje to jakaś parodia notowań. Wiadomo że każdy inwestor sam podejmuje decyzje ale odwieszając notowania knf i GPW potwierdziły że są tatalnie tendencyjne wobec giełdowych lobbystów i całkowicie bezradne jeżeli chodzi i kontrolę i wpływ na notowane spółki
Jeden się pogubił w kłamstwach ,to teraz drugi poniżej przekonuje wszystkich żeby nie kupować I że ma papier po 10-11 zł z 2018 roku ,ale nie chce żeby kurs rósł.
LUDZIE CZY EY KUMACIE !!!!!.
zapewne to ten sam gość (krętacz, który przed raportem opchał wszystko i nagle głupie posty zaczoł tworzyć ) ,tylko już numery IP zmienił .