Dnia 2024-05-28 o godz. 08:26 ~Rydzyk napisał(a): > Ixi I spółka będą podbijać w wiadomym celu. Nie dolaczac sie do ich parszywej gry buhahha > > Juz wczoraj zaczeli propaganda nagony wstretne buhahhaj
Ty serio uważasz że tu siedzą idioci inwestujący pod wpisy na Bankierze?
A ty myslisz ze nie?
To w jakim celu tworzysz swoje wykresy? Z dobrego serca ?
Nie ma na giełdzie czegoś takiego. Podobnie jak ixi wkładasz duzo czasu i środków żeby w odpowiednim czasie ubrać ba górce naiwnych. Co was różni? Hahhahaha
Zasadniczo nic tylko Ty nie obnosisz się tym jak ixi co świadczy o zancznie wyższym poziome IQ
Dnia 2024-05-28 o godz. 09:48 ~Rydzyk napisał(a): > A ty myslisz ze nie? > > To w jakim celu tworzysz swoje wykresy? Z dobrego serca ? > > Nie ma na giełdzie czegoś takiego. Podobnie jak ixi wkładasz duzo czasu i środków żeby w odpowiednim czasie ubrać ba górce naiwnych. Co was różni? Hahhahaha > > Zasadniczo nic tylko Ty nie obnosisz się tym jak ixi co świadczy o zancznie wyższym poziome IQ
polemika jest czymś zupełnie innym niż pisanie wprost - kupuj i sprzedaj. Oceniając walor można później odnieść się do tego, czy miało się rację czy nie. Poza tym od tego jest chyba forum inwestycyjne, żeby dzielić się swoimi przemyśleniami czy wiedzą na temat spółki, tak samo jak odczytywnaie kresek - jeden mówi że widzi to, inny to - potem można porównać. Ale nie przypominam sobie ani jednego mojego wpisu, który namawiałby do sprzedazy bądź zakupu akcji. Dla mnie nie ma zupełnie znaczenia, czy ktoś się tym sugeruje czy nie. Gdybym myślał takimi kategoriami nie pisał bym na forum. Natomiast Ty wprost namawiasz na konkretne zachowanie - czy to oznacza, że masz niższe niż ja IQ?
A to zależy jak na to spojrzeć. Bo czy będziemy porównywać wiedzę o gpw czy uczestnictwo w grupie przestępczej działającej na tym papierze hahhahah
Realnie to uważam jednak ze chyba moje IQ jest wyższe bo nigdy nie złamał bym prawa dla kilku zlotych więcej hahahha
Bo chyba nikt nie ma watpliwosci czytajc wasze posty co tu sie wyprawia hahhahha
Dnia 2024-05-28 o godz. 15:36 ~Rydzyk napisał(a): > A to zależy jak na to spojrzeć. Bo czy będziemy porównywać wiedzę o gpw czy uczestnictwo w grupie przestępczej działającej na tym papierze hahhahah > > Realnie to uważam jednak ze chyba moje IQ jest wyższe bo nigdy nie złamał bym prawa dla kilku zlotych więcej hahahha > > Bo chyba nikt nie ma watpliwosci czytajc wasze posty co tu sie wyprawia hahhahha
"Podobnie jak ixi wkładasz duzo czasu i środków żeby w odpowiednim czasie ubrać ba górce naiwnych"
jeżeli dla Ciebie napisanie o ZBLIŻAJĄCYM SIĘ krzyżu śmierci (po którym kurs osunął się w piku o 20%) to było ubieranie na górce, to ja nie wiem co to jest w takim razie ubieranie.
Ale rozumiem, że zawsze najlepiej jest na kogoś zgonić, co nie?
Czy Wy wszyscy widzieliście jakie ostatnimi czasy obroty były na tej spółce, o jaki wy ubieraaniu pier...licie, chyba że mówimy tu o dzieciakach podniecających się paroma złociszami!