• Ambra bankrutem Autor: ~Kiper [85.14.102.*]
    Czy jak ?
    Czekac jeszcze czy już można kupować?
  • Re: Ambra bankrutem Autor: ~pap [78.8.213.*]
    ja wlasnie kupilem jeszcze 1k sztuk to co sie teraz dzieje jest zanizaniem kursu przez grubsze ryby, odkupic od panikujacych a pozniej wysoko wyniesc. Jak dla mnie na koniec miesiaca spokojnie 3,30-3,50
  • Re: Ambra bankrutem Autor: ~xxx [90.156.91.*]
    Ja narazie skupilem 5k sztuk.........i sie tak zastanawiam........co robic........szczerze powiem podobna sytuacje ostatnio na gancie widzialem.........i wyskoczyl 16% w jeden dzien.......pospiech zly doradca ale gielda to nie zabawa...i czasami po lapkach przyjebie....mie tez pare %wsiorbalo....ale narazie olewam to....papier ogolnie technicznie mocny....i wyglada mi to na zbieranie pola bardziej niz na jakas grubsza akcje przecenowa.....jak zlamie 2,44 to powiem do widzenia ale watpie w to.......
  • Re: Ambra bankrutem Autor: enforces [89.228.200.*]
    Dnia 2009-05-13 o godz. 15:28 ~xxx napisał(a):
    > Ja narazie skupilem 5k sztuk.........i sie tak
    > zastanawiam........co robic........szczerze powiem podobna
    > sytuacje ostatnio na gancie widzialem.........i wyskoczyl
    > 16% w jeden dzien.......pospiech zly doradca ale gielda to
    > nie zabawa...i czasami po lapkach przyjebie....mie tez pare
    > %wsiorbalo....ale narazie olewam to....papier ogolnie
    > technicznie mocny....i wyglada mi to na zbieranie pola
    > bardziej niz na jakas grubsza akcje przecenowa.....jak
    > zlamie 2,44 to powiem do widzenia ale watpie w to.......

opór 2,65 , dziś uśredniłem łapiąc po 2,68 ... zobaczymy jutro. ale dobrze że tak skorekciło. potencjał do wzrostów jest
  • Re: Ambra bankrutem Autor: enforces [89.228.200.*]
    * wsparcie a nie opór. sorki
  • Re: Ambra bankrutem Autor: ~mnik35 [78.8.154.*]
    z wazej dyskusji ewidentnie wynika ze chcecie powstrzyamć jutrzejsze wywalanie .
    kazdy nawet poczatkujacy inwestor widzi jak dzisiaj sie zaknela gielda-indeksy wchodza w faze powrotu do trendu - czyli znosimy ruch korekcyjny w trendzie spadkowym.
    poza tym USA itd. a sama Ambra -obroty spore i spory spadek wiec nie sadze aby sie tak szybko skonczyl ruch spadkowy , do konca tygodnia napewno nie
[x]
AMBRA -0,55% 18,10 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.