• starward i 11bit Autor: ~bizon [89.228.186.*]
    gra niezwyciężony będzie się sprzedawać w tym roku bardzo dobrze razem z grą the alters, to będzie hit tego roku a premiera już wkrótce i na to czekam, 11 bit dokapitalizują spółkę bo chcą wydawać 3 tytuły każdego roku, taką mają strategię i starward się w to wspisuje. Jeżeli nowa gra będzie dobra to tu będzie dobrze
  • Re: starward i 11bit Autor: ~Gość [89.64.86.*]
    Nie mają tu czego dokapitalizować. Kiedyś zależało im na zespole, ale zobaczyli ile kwasu tu było i nie chcieli dołożyć. W Starward nic wartościowego poza zespołem nie było, bo IP nie ich. A pierwsze przychody, to będzie dopiero kropla w spłacaniu kosztów gry.
  • Re: starward i 11bit Autor: ~nikt [31.61.242.*]
    A skąd wiesz , że kwas byl tylko po stronie Starwarda? Zastanów się kto nadał końcowy kształt ich grze. 11bit czy Sta? A może samo 11bit ? 11bit na pewno nie zainteresuje się ich kolejnym tytułem.. bo nie będzie to symulator chodzenia. Inna sprawa jest taka, że to gra Starwarda z oststnich 4 tytułów z wydawnictwa sprzedala się najlepiej. I to jest ciekawe. Myslec panowie i panie
  • Re: starward i 11bit Autor: ~KrisGPW [109.173.145.*]
    Ja już swoje zobaczyłem co się wydarzyło na kursie i w komunikatach espi . Kombinacje alpejskie !!! Dno, piach i wodorosty
  • Re: starward i 11bit Autor: ~KrisGPW [109.173.145.*]
    Macie naganiacze już 8.00 zł z przodu a będzie jeszcze gorzej … dalej kupujecie bajeczki ?
[x]
STARWARD 0,50% 8,00 2026-04-15 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.