No łykałem łykałem. Dlatego przy tej cenie mam dobre kilkaset tys zł na plus. Nie ja jeden z resztą. Jestem czwarty rok na spółce, jeszcze 3 spokojnie poczekam. Dzięki wam naganiacze na spadki w głównej mierze udaje się dobierać cały czas w okazyjnych cenach. Dziękuję, w swoim oraz głównych akcjonariuszy imieniu
Tak btw, nie wiem czemu narzekacie na spółkę. Na kurs akcji można narzekać, ale 4mass robi swoją robotę świetnie. Książkowy rozwój, zarówno produktów jak i sieci sprzedaży. Zarząd, a szczególnie p.prezes od ponad roku dobiera duże pakiety, w sumie dzięki takim narzekaczom. Przyjdzie czas będziemy jechać w górę i znów będziecie przesuwać ten swój upragniony peron 1.8 -2.5- 3- 4.5- 6 coraz to wyżej i wyżej, jak to macie w zwyczaju. Z pozdrowieniami,
Rekin.
Rekin możesz doprecyzować? Bo zaczynasz się gubić w swoich wpisach.
Raz piszesz, że masz 10 tysięcy akcji a teraz piszesz, że jesteś kilkaset tysięcy złotych na plusie.
Wiesz jak już próbujesz tutaj zgrywać wielkiego gracza giełdowego no to może bądź bardziej poważny i merytoryczny.
Nigdy nie pisałem ile mam akcji. Zresztą cały czas pakiet rośnie z bieżących zarobków. Kiedyś wrzuciłem screena z jednego rachunku to żeście kwiczeli, że się chwalę albo, że przerobione w paincie. Więc pilnuj tam lepiej swojego portfela leszczu.