W nocy nie mógły spać, wiedzą że będzie premia i teraz że zdwojoną siłą będą tu działać, dla tych co zostają pozdro. Pamiętajcie Serum jest w Early acces, ha osobiście pierwszy raz kupiłem grę w takim wydaniu, a mam ponad 200 gier na wszystkich platformach, chłopaki mają czas aby do pełnego wydania to ogarnąć, czy dadzą rady czas pokaże. A teraz szczekać trolle to wasz czas żniw... .
I Kostuch, jak wygląda narracja?
Fundusz dalej zbiera? Imho Alianz to raczej przypadek, zobaczyli ze mają małą kapitalizację i gry w pipelinie, weszli, a teraz są umoczeni.
Czy jest spółdzielnia która siedzi i marzy o akcjach bo zaraz (w sumie, co zaraz?) kurs wystrzeli? Bo co na to wskazuje? Jaka gra albo wydarzenie z przyszłości? Tak na chwilę na side, do roku 2021 Dust był super - miał marzenia i plany, a wiadomo ze to się super sprzedaje. Ale potem nie pojawiło się 15 gier rocznie i zaczęła się brutalna weryfikacja. Obecnie to jest walka o życie i to dość trudna, bo kto im da hajs na nowe gry?
Co ma tutejsza kapitalizacja? jakie assety ma Dust, zeby wierzyć w cokowliek?
Zespół? IP? Gry do wydania? Co ma?
No i kim my jesteśmy? raz trolle, raz spółdzielnia, raz wywalony pracownik, raz sygnalista...
Naprawdę jest mi przykro ze masz taką sytuację, ale postaraj się stanąć z boku i logicznie pomyślec o co tu chodzi?
Dwie klapy. EA to EA, ale przy tych ocenach właściwa premiera przejdzie bez echa, a pewnie kasy nie ma by to poprawić, zresztą przy tym odbiorze to wywalanie pieniędzy w błoto. Perspektywy kiepskie, nie ma pod co grać.
Ja się tam cieszę że jestem tak ogarnięty jak fundusze. Ale tak szczerze to gdybym miał miliony do wywalenia to by mnie nie ruszała taka strata. Ale ludzi z fundu którzy tu się zapakowali to bym zwolnił.