• Trolle z radości... Autor: ~Kostuch [88.156.210.*]
    W nocy nie mógły spać, wiedzą że będzie premia i teraz że zdwojoną siłą będą tu działać, dla tych co zostają pozdro. Pamiętajcie Serum jest w Early acces, ha osobiście pierwszy raz kupiłem grę w takim wydaniu, a mam ponad 200 gier na wszystkich platformach, chłopaki mają czas aby do pełnego wydania to ogarnąć, czy dadzą rady czas pokaże. A teraz szczekać trolle to wasz czas żniw... .
  • Re: Trolle z radości... Autor: ~FantastycznyPanMysza [83.6.18.*]
    Misiu, jaki jest sens early Access?
    Chcieli czego? Kasy? Testerów? Rozpoznawalności?

Dostali poniżej 50 procent pozytywów na Steam i opinie że to niegrywalne w tym momencie.

Jaki był cel tej akcji? Jaki był tu masterplan?
    I Kostuch, jak wygląda narracja?
    Fundusz dalej zbiera? Imho Alianz to raczej przypadek, zobaczyli ze mają małą kapitalizację i gry w pipelinie, weszli, a teraz są umoczeni.
    Czy jest spółdzielnia która siedzi i marzy o akcjach bo zaraz (w sumie, co zaraz?) kurs wystrzeli? Bo co na to wskazuje? Jaka gra albo wydarzenie z przyszłości?
    Tak na chwilę na side, do roku 2021 Dust był super - miał marzenia i plany, a wiadomo ze to się super sprzedaje. Ale potem nie pojawiło się 15 gier rocznie i zaczęła się brutalna weryfikacja. Obecnie to jest walka o życie i to dość trudna, bo kto im da hajs na nowe gry?

Co ma tutejsza kapitalizacja? jakie assety ma Dust, zeby wierzyć w cokowliek?
    Zespół? IP? Gry do wydania? Co ma?

No i kim my jesteśmy? raz trolle, raz spółdzielnia, raz wywalony pracownik, raz sygnalista...
    Naprawdę jest mi przykro ze masz taką sytuację, ale postaraj się stanąć z boku i logicznie pomyślec o co tu chodzi?
  • Re: Trolle z radości... Autor: ~Klemens [31.179.111.*]
    Dwie klapy. EA to EA, ale przy tych ocenach właściwa premiera przejdzie bez echa, a pewnie kasy nie ma by to poprawić, zresztą przy tym odbiorze to wywalanie pieniędzy w błoto. Perspektywy kiepskie, nie ma pod co grać.
  • Re: Trolle z radości... Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    Ja się tam cieszę że jestem tak ogarnięty jak fundusze. Ale tak szczerze to gdybym miał miliony do wywalenia to by mnie nie ruszała taka strata. Ale ludzi z fundu którzy tu się zapakowali to bym zwolnił.
  • Re: Trolle z radości... Autor: ~Jarko [37.47.243.*]
    Dragon nie rozumiesz kompletnie dużych graczy...
  • Re: Trolle z radości... Autor: ~FantastycznyPanMysza [83.24.243.*]
    Jak tam gra?
  • Re: Trolle z radości... Autor: ~Gracz [83.22.95.*]
    to skończy gorzej niz WW3

farm51 gre poprawili ale gracze już nie wrócili
    Pamietam, tą polską odpowiedz na Call of Duty, na niektórych zlotach próbowali robić z tego turnieje.
  • Re: Trolle z radości... Autor: ~Lol [83.6.21.*]
    Ej żyjesz?
[x]
THEDUST 13,23% 0,98 2025-11-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.