• Poznańska Szajka! Autor: ~Vincent [94.254.191.*]
    Poznańska Szajka mnie przywiązała do drzewa w lesie, wyru.chała i jeszcze powiedziała że, nie mam ja szczęścia, oj nie mam.
  • Re: Poznańska Szajka! Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    akcjoinm widzę że cierpisz:) Jak chcesz, przewiozę cie furą kupioną za GTN?
    Tylko umyj się w rzece i ogół łapy, żeby mnie greenpeace nie ścigało, haha
    INM oddasz mi po 0,07
  • Re: Poznańska Szajka! Autor: ~alejaja [195.22.118.*]
    Dnia 2024-05-25 o godz. 11:36 ~Vincent napisał(a):
    > akcjoinm widzę że cierpisz:) Jak chcesz, przewiozę cie furą kupioną za GTN?
    > > Tylko umyj się w rzece i ogół łapy, żeby mnie greenpeace nie ścigało, haha
    > > INM oddasz mi po 0,07

Kuku na muniu to teraz oprócz białych myszy, pani z KNFu, Ślązaków, dofinansowania w lutym jeszcze widzisz wirtualne fury z GTN? Przewieź go tym Ferrari do którego dobierałeś razem z tym drugim mitomanem tapicerkę za pieniądze z oze :)
  • Re: Poznańska Szajka! Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Nie podniecaj się łajzo:) Jak obiecałem dam ci wybrać kolor. I nie będzie to zielony - wiesz dlaczego? haha
    Dnia 2024-05-25 o godz. 12:25 ~odp napisał(a):
    > Nie podniecaj się łajzo:) Jak obiecałem dam ci wybrać kolor. I nie będzie to zielony - wiesz dlaczego? haha

Wybrać to ty sobie będziesz co najwyżej mógł czy w tym tygodniu bedziesz na oddziale Napoleonem czy Buffettem. Jesteś nawozem giełdowym który wszystkie pieniądze z zasiłku i zapomogi przewalił na oze a resztę przepił.
    przepiłeś już łajzo to chlew na Eichendorffa, spłaciłeś już ogrzewanie?
  • Re: Poznańska Szajka! Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    Naprawiłeś już kanalizację w norze?
    Bo narzekają, że strasznie tak śmierdzi u ciebie w chlewie, haha. Czy zadłużona buda już zamknięta?
    Jak byś miał kłopot, siegnij do monitorów sądowych po instrukcję:)
    Dnia 2024-05-25 o godz. 12:28 ~Vincent napisał(a):
    > Naprawiłeś już kanalizację w norze?
    > > Bo narzekają, że strasznie tak śmierdzi u ciebie w chlewie, haha. Czy zadłużona buda już zamknięta?
    > > Jak byś miał kłopot, siegnij do monitorów sądowych po instrukcję:)

Ładnie się w główce pyerdoli co? Widzisz lumpie z różowym nosem, z tyloma osobami tutaj zadarłeś że ci się mylą i teraz próbujesz swoimi chorymi wytworami chorej głowy dopasować kto jest kto. Najważniejsze że ty jesteś Napoleon. Dzisiaj cie może jakis twój kolega poczęstuje tanią wódką pod rampą, ale jutro i w poniedziałek znowu będzie wycie na głodzie alkoholowym, do czasu aż przyjedzie kolejna zapomoga z MOPSu z moich podatków dla ciebie.
    Dobrze, że ci wyremontowali schowek na ulicy. Daleko miał nie będziesz jak ci zabiorą budę za długi. Może nawet piznasz Napoleona pod celą, hahaha
    Dnia 2024-05-25 o godz. 12:45 ~odp napisał(a):
    > Dobrze, że ci wyremontowali schowek na ulicy. Daleko miał nie będziesz jak ci zabiorą budę za długi. Może nawet piznasz Napoleona pod celą, hahaha

A co chcą ci zamienić szpital na więzienie? Raczej się nie spotkamy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.108.117.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
OZECAPITAL 0,42% 0,48 2025-11-07 12:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.