akcjoinm widzę że cierpisz:) Jak chcesz, przewiozę cie furą kupioną za GTN?
Tylko umyj się w rzece i ogół łapy, żeby mnie greenpeace nie ścigało, haha
INM oddasz mi po 0,07
Dnia 2024-05-25 o godz. 11:36 ~Vincent napisał(a): > akcjoinm widzę że cierpisz:) Jak chcesz, przewiozę cie furą kupioną za GTN? > > Tylko umyj się w rzece i ogół łapy, żeby mnie greenpeace nie ścigało, haha > > INM oddasz mi po 0,07
Kuku na muniu to teraz oprócz białych myszy, pani z KNFu, Ślązaków, dofinansowania w lutym jeszcze widzisz wirtualne fury z GTN? Przewieź go tym Ferrari do którego dobierałeś razem z tym drugim mitomanem tapicerkę za pieniądze z oze :)
Dnia 2024-05-25 o godz. 12:25 ~odp napisał(a): > Nie podniecaj się łajzo:) Jak obiecałem dam ci wybrać kolor. I nie będzie to zielony - wiesz dlaczego? haha
Wybrać to ty sobie będziesz co najwyżej mógł czy w tym tygodniu bedziesz na oddziale Napoleonem czy Buffettem. Jesteś nawozem giełdowym który wszystkie pieniądze z zasiłku i zapomogi przewalił na oze a resztę przepił.
Naprawiłeś już kanalizację w norze?
Bo narzekają, że strasznie tak śmierdzi u ciebie w chlewie, haha. Czy zadłużona buda już zamknięta?
Jak byś miał kłopot, siegnij do monitorów sądowych po instrukcję:)
Dnia 2024-05-25 o godz. 12:28 ~Vincent napisał(a): > Naprawiłeś już kanalizację w norze? > > Bo narzekają, że strasznie tak śmierdzi u ciebie w chlewie, haha. Czy zadłużona buda już zamknięta? > > Jak byś miał kłopot, siegnij do monitorów sądowych po instrukcję:)
Ładnie się w główce pyerdoli co? Widzisz lumpie z różowym nosem, z tyloma osobami tutaj zadarłeś że ci się mylą i teraz próbujesz swoimi chorymi wytworami chorej głowy dopasować kto jest kto. Najważniejsze że ty jesteś Napoleon. Dzisiaj cie może jakis twój kolega poczęstuje tanią wódką pod rampą, ale jutro i w poniedziałek znowu będzie wycie na głodzie alkoholowym, do czasu aż przyjedzie kolejna zapomoga z MOPSu z moich podatków dla ciebie.
Dnia 2024-05-25 o godz. 12:45 ~odp napisał(a): > Dobrze, że ci wyremontowali schowek na ulicy. Daleko miał nie będziesz jak ci zabiorą budę za długi. Może nawet piznasz Napoleona pod celą, hahaha
A co chcą ci zamienić szpital na więzienie? Raczej się nie spotkamy.