• Nie dajcie sobie odebrać akcji Autor: ~Maszynista_szachista [188.146.126.*]
    Oni na to liczą
  • Re: Nie dajcie sobie odebrać akcji Autor: ~Mariusz [83.27.126.*]
    No no, jestem w szoku... odkryłeś masoński plan, który znany jest od dawna tylko wielu jest świadomych. Reszta to świadome osoby, które nawet nie chcą tego wiedzieć.
  • Re: Nie dajcie sobie odebrać akcji Autor: ~pejs [188.146.126.*]
    Dnia 2024-05-24 o godz. 15:05 ~Mariusz napisał(a):
    > No no, jestem w szoku... odkryłeś masoński plan, który znany jest od dawna tylko wielu jest świadomych. Reszta to świadome osoby, które nawet nie chcą tego wiedzieć.

Mariusz miliardy czekają na ciebie i ty i helpi będziecie noszeni w lektykach tak będziecie bogaci.
  • Re: Nie dajcie sobie odebrać akcji Autor: ~Moon [5.184.194.*]
    Dopóki nie ma zakończonych badań to spółka nie ma nic do zaoferowania. Nie ma produktu nie ma kasy. Zrobią jeszcze ze 2 kółka w okolice 13-14, a potem kiszonka kolejny rok przy 7 zł, itd. A ty będziesz żył nadzieją że w końcu wystrzeli i zarobisz x10/x20. Minie 2 lata i nic się nie zmieni.
  • Re: Nie dajcie sobie odebrać akcji Autor: ~Mariusz [83.27.126.*]
    Ponieważ ja czekam czy ta firma jest zdolna do wykorzystania koniunktury jaka nadchodzi. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie są przyrosty nowotworów i raka w szpitalach. W takiej Jeleniej Górze w jednym ze szpitali mają ponad 10 razy więcej przypadków jak do tej pory w analogicznym okresie ubiegłego roku. Dalej pewnie jesteś nieświadomy dlaczego tak się dzieje. Ja wiem, że ta firma nie wykorzystała koniunktury śliny, sprawdzania 5 patogenów (ale wyniki mają być za chwilę) ale liczę na wykorzystanie sytuacji związanej z głupotą ludzką. Ludzie powinni się zastanawiać dlaczego trują nas toksynami i dlaczego tak się dzieje. Nawet spekulacyjnie będzie wzrost a najlepiej by było jakby się udało. Na razie wszystko mówi na nie, ich działalność jest na Nie bo oni błądzą w teorii i niczym więcej. Ale to wydarzenia chorobowe spowodują wzrosty na tej firmie a nie samo urządzenie. Urządzenie, jakby tylko się udało to podbije jeszcze bardziej kurs.
  • Re: Nie dajcie sobie odebrać akcji Autor: ~zen_on [83.242.87.*]
    Czy to nie prezes ostatnio w emisji wziął 10500 akcji po 10 zł? To też coś tam wnosi do oceny bieżącej sytuacji.
  • Re: Nie dajcie sobie odebrać akcji Autor: ~Lewski [83.24.108.*]
    Gdyby aż tak wierzył to wziąłby kolejne 10k z rynku, poniżej 8 zł.
[x]
GENOMTEC 2,46% 7,07 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.