To znaczy, ze jak ktoś chce byc na WZA to wystarczy jak kupi 1 akcję. Jak chce coś znaczyc na WZA to powinien kupowac zaraz po slabych wynikach bylo taniej.
Moim zdaniem to nie o walne chodzi...
Ktoś się czegoś dowiedział i zawija ile wlezie
Żeby ktoś mógł wywalić, to ktoś musi kupować. Dzisiaj ewidentnie grały boty. Wygląda to na wymianę między dwoma funduszami. Niekoniecznie tymi największymi. Free float to 40% a będą istotne głosowania. Mówiłeś że masz od dawna spory pakiet akcji. Może warto przyjść?
Tak, to prawda caly czas mam, bo nie sprzedalem wszystkiego po dywidendzie 1zl. Teraz jezt tego "parę" sztuk wiecej. Na wza sie nie wybieram, bo to nic nie da. Mam przeczucie, ze cos sie dzieje...
Spokojnie czekam
Boty to nie Matrix. To komputery dużych graczy zaprogramowane tak, by osiągnąć zamierzony cel. Wczoraj na ATD było 216 transakcji z wielokrotnym równoważeniem rynku. Stąd moje podejrzenia.
Nie tylko sevenet, wiele firm poroslo orrganicznie w czasie pandemii itd. Atende nie wykorzystalo szannsy. O tym dlaczego juz nie piszmy. Tylko dodam ze sevenet wyciagnal im ludzi jak gadali o fuzji. Czyje to pomysly byly???
Tak sie konczy jak sie bierze na prezesa pajaca, ale to największy problem Wlasciciela