• czemu Autor: ~Parkiet [82.214.130.*]
    publikacja wyników wstępnych jeden dzień przed ostatecznymi?
    Czyżby biegły miał znów problem z danymi? Czy obiecane ostateczne dane będą dzisiaj?

Wyniki tragiczne. Brak kontraktów i strata na Solino.
    To Szymański poprosił mnie o sprzedaż tych swoich 40k akcji, ponieważ nie chce już trzymać makulatury.  
  • Re: czemu Autor: ~Testie [83.29.166.*]
    Dobrze że sprzedałeś widzisz ja na haku zostałem po 6 zł brałem 10 lat temu, głupi ja xD
  • Re: czemu Autor: ~Jakub [109.169.52.*]
    Dnia 2024-05-24 o godz. 12:04 ~Testie napisał(a):
    > Dobrze że sprzedałeś widzisz ja na haku zostałem po 6 zł brałem 10 lat temu, głupi ja xD

Lepiej nie będzie. Już orkiestra stroi instrumenty, żeby zagrać "Anielski orszak".
    Na haku pozostaniesz do końca skoro jesteś niemądry. Mocno współczuję.
  • Re: czemu Autor: ~Parkiet [82.214.130.*]
    Straciłem nadzieję pozostając bez odpowiedzi. Publikacji wyników zgodnie z obietnica nie będzie. Może specjaliści z KNF powinni się przyjrzeć księgą w Compremum i spółkach zależnych.
  • Re: czemu Autor: zakar [141.0.13.*]
    Parkiet znowu sprzedaje akcje swojego kumpla Szymańskiego Parkiet brawo Ty !!
  • Re: czemu Autor: zakar [141.0.13.*]
    Tastie haha widzę że robisz frajerom wodę z mózgu haha... akcje masz napewno nie drożej niż ja.
    Dnia 2024-05-24 o godz. 13:36 zakar napisał(a):
    > Tastie haha widzę że robisz frajerom wodę z mózgu haha... akcje masz napewno nie drożej niż ja.

Zakar, znasz już wyniki za 2Q? Będzie lepiej czy raczej Grenda restrukturyzacja wdroży ostatni etap?
  • Re: czemu Autor: zakar [141.0.12.*]
    Parkiet przecież Ciebie nie interesują tu żadne wyniki jesteś tu tylko panem do towarzystwa.... dla Szymańskiego ??? haha sprzedajesz na jego polecenie akcje buhaha
    Dnia 2024-05-24 o godz. 13:58 zakar napisał(a):
    > Parkiet przecież Ciebie nie interesują tu żadne wyniki jesteś tu tylko panem do towarzystwa.... dla Szymańskiego ??? haha sprzedajesz na jego polecenie akcje buhaha

Zakar, Już z nerwów robisz do mnie osobiste wycieczki?
    Idzie weekend, kurs mocno spada, masz polane mały człowieku?

czemu
    ~Parkiet 2024-05-24 11:58
    IP 82.214.130.*
    publikacja wyników wstępnych jeden dzień przed ostatecznymi?Czyżby biegły miał znów problem z danymi? Czy obiecane ostateczne dane będą dzisiaj?Wyniki tragiczne. Brak kontraktów i strata na Solino.
    To Szymański poprosił mnie o sprzedaż tych swoich 40k akcji, ponieważ nie chce już trzymać makulatury.

Jakie osobiste wycieczki ... przecież sam piszesz że wykonujesz polecenia a Szymańskiego, jesteś tu tylko z jego powodu tak ??
    Będą dzisiaj obiecane wyniki za 1Q?
    Czy znów koloryzują sprawozdanie?
    Zapytaj swojego kumpla Szymańskiego haha Po co pytasz na forum masz przecież dobrego znajomego !!
  • Re: czemu Autor: ~Van [5.173.196.*]
    Szymański to kumpel Fojuta. Nie flustruj się panienko
  • Re: czemu Autor: ~Marek [213.25.24.*]
    Nie wymagaj od nigo za dużo.... trudno żeby się nie flustrował, przeszło 10% dzisiaj, a wisi tu przynajmniej kilka lat.
  • Re: czemu Autor: ~True [37.30.18.*]
    Ciotka zakłada wuntki i się bredzluje ze sobą buhahahaha toż to schizofrenia paranoidalna bez możliwości neuroregeneracji makówki
    A jakimi znajomościami się tu Parkiet chwali:

~Parkiet 2024-05-24 11:58
    IP 82.214.130.*
    ......
[x]
COMPREMUM 1,37% 1,11 2026-05-15 13:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.