publikacja wyników wstępnych jeden dzień przed ostatecznymi? Czyżby biegły miał znów problem z danymi? Czy obiecane ostateczne dane będą dzisiaj?
Wyniki tragiczne. Brak kontraktów i strata na Solino. To Szymański poprosił mnie o sprzedaż tych swoich 40k akcji, ponieważ nie chce już trzymać makulatury.
Dnia 2024-05-24 o godz. 12:04 ~Testie napisał(a): > Dobrze że sprzedałeś widzisz ja na haku zostałem po 6 zł brałem 10 lat temu, głupi ja xD
Lepiej nie będzie. Już orkiestra stroi instrumenty, żeby zagrać "Anielski orszak". Na haku pozostaniesz do końca skoro jesteś niemądry. Mocno współczuję.
Straciłem nadzieję pozostając bez odpowiedzi. Publikacji wyników zgodnie z obietnica nie będzie. Może specjaliści z KNF powinni się przyjrzeć księgą w Compremum i spółkach zależnych.
Parkiet przecież Ciebie nie interesują tu żadne wyniki jesteś tu tylko panem do towarzystwa.... dla Szymańskiego ??? haha sprzedajesz na jego polecenie akcje buhaha
Dnia 2024-05-24 o godz. 13:58 zakar napisał(a): > Parkiet przecież Ciebie nie interesują tu żadne wyniki jesteś tu tylko panem do towarzystwa.... dla Szymańskiego ??? haha sprzedajesz na jego polecenie akcje buhaha
Zakar, Już z nerwów robisz do mnie osobiste wycieczki? Idzie weekend, kurs mocno spada, masz polane mały człowieku?
czemu
~Parkiet 2024-05-24 11:58
IP 82.214.130.*
publikacja wyników wstępnych jeden dzień przed ostatecznymi?Czyżby biegły miał znów problem z danymi? Czy obiecane ostateczne dane będą dzisiaj?Wyniki tragiczne. Brak kontraktów i strata na Solino.
To Szymański poprosił mnie o sprzedaż tych swoich 40k akcji, ponieważ nie chce już trzymać makulatury.
Jakie osobiste wycieczki ... przecież sam piszesz że wykonujesz polecenia a Szymańskiego, jesteś tu tylko z jego powodu tak ??
~Parkiet 2024-05-24 11:58
IP 82.214.130.*
......
To Szymański poprosił mnie o sprzedaż tych swoich 40k akcji, ponieważ nie chce już trzymać makulatury.