• Pozytywne opinie Autor: ~FantastycznyPanMysza [83.24.178.*]
    To produkt bezpłatnie. Negatywne to gracze. Uuuu
  • Re: Pozytywne opinie Autor: ~Jarko [37.47.243.*]
    A tak z ciekawości to ktoś z was zagrał w serum?
  • Re: Pozytywne opinie Autor: ~Kostuch [88.156.210.*]
    Tak właśnie skończyłem teraz, po czterech godzinach wyrzuciło mnie raz do systemu..., gra ma duże spadki FPS. Odczucia są subiektywne tj. poczekam szczerze na tryb coop, wtedy pogram. Szkoda że nie udało im się go na premierę wprowadzić. Jeżeli chodzi o peak graczy to porażka, lista sprzedaży również, zobaczymy jutro. Zaczyna się weekend więc to będzie bardziej miarodajny wyznacznik, cena jest bardzo dobra, na Steam 79 złotych. Niestety dla inwestorów w takie małe studia przyszedł ciężki czas, ogromna maść ludzi woli po prostu za darmo oglądać jak dany jutuber przechodzi grę, niżeli samemu pograć. Nie wiem czego tu jest przyczyną, braku środków czy lenistwa. Sam mam znajomych którzy tak właśnie spędzają czas. Tak wiem, zaraz trolli napiszą po co kupować słabe gry ale gdy weźmiemy przykład inkiego na kanale Kaftana to jego gameplay z inkiego zobaczyło kilkadziesiąt tysięcy ludzi. Zobaczyli sobię grę w całości za DARMO, a potem prawie nikt jej nie kupił. Tylko nie piszcie trolle że ta gra była aż tak słaba bo to by znaczyło że to jakieś sadomaso z ich strony, tj spędzać kilka godzin na oglądaniu beznadziejnej grze. No jutro macie swój czas trolle.
    Ja w nagrode od szefa dostałem 4pak żubra, tyle akcji spółdzielnia odebrała od małych że hohoho
    Odebrał fundusz, już to przerabialiśmy, obudź się w końcu, ty tu siedzisz tylko aby odreagować swoją porażkę finansową
  • Re: Pozytywne opinie Autor: ~FantastycznyPanMysza [37.248.165.*]
    Ale po co miałby fundusz się tu bawić? Masz premierę, wyszło ..
    Myszka, przecież my teraz na coopa czekamy.. to będzie dopiero hit!
  • Re: Pozytywne opinie Autor: ~FantastycznyPanMysza [37.248.165.*]
    To co? Coop? Home? Airport? Nowy projekt tajny? Na co czekamy? Czy może jednak wyjdzie że nic tu nie ma
    Ale ciesze sie ze gra ci sie podoba
    A ja się cieszę że jako dawca kapitału siedzisz na forum spółki od wielu wielu miesięcy i jeczysz, to jakaś forma terapii po utracie środków... . W sumie jeżeli ci to pomaga to nawet lepiej... . Ja osobiście rzadko gram w surwiwale, ale w coopa pogram jak wyjdzie i lepiej żeby wyszedł szybciej niż później bo kurs zejdzie do takiego poziomu dzięki chłopakom z szklanych domków że jestem pewien wielu małych opuści statek za bezcen. To też pewnie cię cieszy.
  • Re: Pozytywne opinie Autor: ~PanKracy [94.246.158.*]
    Kostuch przypominasz mi pewnego inwestora z PLI, niejakiego fanpli
    od kilku lat bredzi o wielkich planach a wisi od czasu newsa o Wieśku z Netflixa
    czyli jakieś pięć dych w plecy/ sztuka

nie uwierzysz ale on od kilku lat wieszczy wystrzał
    dni zmieniły się w tygodnie, te w miesiące , lata
    a fanatyk nadal fanatykiem...

obawiam się że masz zadatki na lokalnego fanpli...

tam mimo wszystko coś zarabiają, tu jest minus, zero perspektyw obecnie.
    Nawet nie wspominam o at i sygnałach.
    powodzenia, będzie wam tu potrzebne
[x]
THEDUST 13,23% 0,98 2025-11-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.