• robi się ciekawie Autor: ~pg [83.11.60.*]
    lepiej byłapa płaska formacja jako zbieranie przed kolejną falą ,a tak robi się parabola , ciekawie od jakiego momentu odpadniemy od bandy do korekty podobnej zasięgiem co najmniej jak ta z 25 na 21 . Obstawiam , że od poniedziałku wtorku , jutro odpał na wiwad ? tylko te obrociki na wzrosty takie liche
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~Emrek [178.43.249.*]
    Szpec jak ta lala. Weź wyjmij kule i napisz mi w co zainwestować jutro wszystkie moje środki tak, żebym nie musiał już pracować. Widzę, że się znasz. Ty być wielki "znawca". Pisze się wiwat a nie wiwad nie ma takiego słowa. We wtorek są wyniki, pewnie poznamy termin dywidendy ale nie wróć "znafaca" mówi, że będzie spadać ratuj się kto może. Kij, że wyniki bd dobre, że bd dywidenda niedługo już w poniedziałek co do godziny o 9:00 zacznie się wyprzedać ?
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~Aber [5.184.219.*]
    Emrek- jak dostaniesz cynk,to szepnij mi na ucho.Komunie już były,zostało mi troche grosza ,tez bym dodatkowo zaiwestował .
    ELTKA nie sprzedam ,tym bardziej w obecnej sytuacji.
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~Falubaz [83.20.226.*]
    Masz racje, że ten wykres nie wygląda zdrowo, sam nigdy nie miałem tyle kasy na jednym walorze, tylko jak popatrzysz na wykres od początku, to rodzi się ból, nie powiem czego, po co sprzedawać za 30, skoro tu może być 50
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~pg [83.11.60.*]
    z tego jak pamietam falubaz na dawnym livechat tez widziąłeś wykres do nieba , zakładam że w stosunku do obecnych wyników spólka jest zdeczydowania za a droga , oczekiwania na obecnym etapie sa już dawno w cenie , podbita nastąpiłoia ze względu na plan tuska 10 mld na grfanice już ludzie się podniecili ,z analizy Borowskiego na kanale zająća osterzgał o silnym wykupieniu i stromym kanale przy 29 zę do 32 mogłoby dojśc poarafrazując siebie po co kupować po 32 jak można bedzie przed kolejnym ewentualnym wzrostem kupić np za 25 niech nawet nie bedzie to za 25 tylko wyżej nawet jak bedzie to efekt skali czyni róznice . Nie wyciągnołeś wnioosków z wykresu licechata ? zobacz jak on kwiczy i przespała całą oistanią hossę

Krzysztofa Borowskiego ze Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~psychiatra [83.22.45.*]
    Facet, albo jesteś ruskim trollem, albo wciąż chodzisz na ćpany. Widać to po pisowni.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.11.60.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~falubaz [83.20.226.*]
    akurat z text to się pg mylisz, pisałem, że jak rosną przychody kw do kw 0-2% w USD, to nic z tego nie będzie. Odnośnie Elektrimu to wiem, że siedzę na tykającej :) cały czas się bawię, próbuję drożej sprzedać i taniej odkupić. GPW to są emocje, gdzie strach walczy z chciwością, jak chcesz zarobić dużo to strach jest w to wliczony :)
    widzę że odezwał się "znafca" ortografii tzw. kropka ,przecinek , problemy ze zruminiem tekstu pacjencie psychiatry ? nierozumiesz że niektórzyy moga być slepi i niekoniecznie należą do pokolanie naprzjącego dwoma plauchami na klwaiaturze smrffona w toalecie i przejściu dla pieszych he?

ps widzie że jesteś miłośnikiem dzienkiarzyny Hołowni który wszedzie tropi ruski troli i zone wysyłą na wojnę a sam wdeptuje putina w ziemię, taki sam rodzaj odwagi wyznajesz?
  • Re: robi się ciekawie Autor: ~falubaz [83.20.226.*]
    akurat z text to się pg mylisz, pisałem, że jak rosną przychody kw do kw 0-2% w USD, to nic z tego nie będzie. Odnośnie Elektrimu to wiem, że siedzę na tykającej b:o:m:b:i:e, cały czas się bawię, próbuję drożej sprzedać i taniej odkupić. GPW to są emocje, gdzie strach walczy z chciwością, jak chcesz zarobić dużo to strach jest w to wliczony :)
    cieszę się że masz świadmość , że jest drogo i nic nie rośnie do nieba przyjamniej w jednym ruchu

co do text to może tabuze i jego kopman stale zaklinali rzeczywistośc, swego czasu stałem się tam wrogiem wszyskich jak ocierałem ich z ich marzeń i myślenia życzeniowego , nikt nie mówi że nie może być tu 50 niemniej wykres wyprzdza fundamenty a tu zajechał, że aż halo , muszą być kolejne fundamenty żeby je wyprzedził znowu , a tu posucha starszna
    posucha, tak jak pisali, po zmianie władzy, tak miało być i tak jest, Elektrim łapie dużo kontraktów małych, na których są dobre marże. Nie raportuje ich, bo maja obowiązek, od jakiejś kwoty. Na ten rok mają roboty tyle, że przychody powinny być na podobnym poziomie co w 2023, a marża może urosnąć, bo kamerki i inne duperelki z Chin, a dolar 3,94. Dlatego rozliczenie granicy też powinno być bardziej zyskowne. Trzeba też mieć tego świadomość :)
    Ok zobaczymy za jakiś czas na wykresie , czy lepiej było kupić i zapomnieć, czy oddać na wykupieniu przd grożbą szerszej korekty na całym rynku . Tok dziłania też zależy od posiadego pakietu , bo jak na waciki to można zapomieć , że nawet się go kupiło .
    ogłoszenie przetargu na granicę było w 20.09.2023, a ofertę trzeba było złożyć do 26.09.2023, cena dolara w przedziale 4,30-4,40, na samym sprzęcie są 10 % do przodu
  • Re: robi się ciekawie - gdzie zą kontrakty ??? Autor: ~Flu [85.203.47.*]
    Co jeszcze wymyślisz.
    Kurs był 3,93-3,67 jak składali ofertę.
    Nie kombinuj.
    Gdzie są kontrakty ??????????
  • Re: robi się ciekawie - gdzie zą kontrakty ??? Autor: ~Ok [31.60.98.*]
    Czytaj klocek raporty i komentarze a nie będziesz musiał robić za pajaca
[x]
ELEKTROTI -1,57% 50,20 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe