Ladowac do wora jeszcze przed walnym.Pozniej skup akcji i prawdopodobnie wloski inwestor.Akcje trzeba powoli akumulowac azeby nie podbic przy takim malym ff za mocno od razu w gore.pozdrawiam
W tej chwili leszcz sie przygląda i nie wierzy własnym oczom. myśli sobie no jak przebije 4,5 to wejde .Każdy z osobna myśli to samo. Przez to są takie ruchy. Na tej spóleczce będą 2 x szybsze niż na dragu.Trzeba rozwalić w pył 4,4 i nie bac się.Jak się zkorekci dobierac a nie sprzedawać jak to dziś rano miało miejsce.
Sierzancie kazdy ma prawo kupowac co chce.Ja i Ty podpowiadamy a niech ludzie robia co chca.To ich pieniadze.Beda kupowac jak bedzie po 8-10 zlotych i wypisywac ze to spekula smiec balon.Taka mentalnosc Polakow.pozdrawiam
Sierzancie kup sobie u nich buty a bedziesz zadowolony.Pochodzisz ze 3 lata.Piekna skorka bardzo wygodne a za i kwartal pewnie zysk i inwestor z Wloch.Wtedy nikt im nie nie podskoczy.Poszerzenie asortymentu wzrost sprzedazy a co za tym idzie sam wiesz.Skup akcji pod koniec miesiaca .Wiecej szczegolow nie bede pisal bo to nie program Kawa na Lawe.pozdrawiam
Ano wracamy sierzancie.Ciagle do 8 zlotych to promocja.Akcje akumulowane w silne rece i z pewnascia nikt tanio nie odda.Maly ff coraz ciezej bedzie mozna kupic.pozdrawiam
A dlaczego maja zawiesic.To niech wszystko co wzrasta zawiesza i nie bedziemy handlowac.Cena emisyjna 12 zlotych.Perspektywa pierwszych zyskow.Madry zarzad .Skup acji ktory ma byc glosowany na najblizszym walnym pod koniec miesiaca.Wzrost sprzedazy przeczytajcie wiadomosci spolki.Otwarcie salonow sprzedazy.Mozliwy wloski inwestor itd.pozdrawiam
Oj chyba przestane pisac bo jeszcze nikt mi nie podziekowal za mozliwosc zarobku razem z Krisem.Przez 3 dni poczawszy od jutra nic nie podpowiadam.pozdrawiam
Do 22 maja bedzie walka o akcje .Dlaczego poszperajcie troche i popracujcie.To juz niewiele czasu.Nastepnie walne a pozniej........Cierpliwi zostana wynagrodzeni pozdrawiam do poniedzialku
Dlugo trzymaja widly przy takim wzroscie .No nie za bardzo to robia bo nie umozliwiaja jednym sprzedaz a drugim kupno.Przy obenej wycenie to tak promocja.pozdrawiam
Sierzancie bede dopiero w poniedzialek.Nad plynnoscia mojego portfela beda czuwać odpowiedni ludzie.Dbaj o akcjonariuszy nam sprzyjajacych.Zycze udanych inwestycji ..pozdrawiam
Drogi krisie naprawde dzieki za to ze jestes na tym forum dzieki tobie udalo mi sie troche na skrobac grosza :) Mam takie male pytanko wiem ze to nie ten walor aczkolwiek chcialem cie spytac co sadzis o Vistuli bo mam troche tego papieru i tak nie wiem czy nadal czekac czy moze uciec w cos innego :) z gory dzieki za kazde info :)