Z przeszłością w tradingu, którego spółka miała pół miliarda zysku. Sprawdźcie sobie kto to jest Sebastian Jabłoński z Respect Energy. Będzie wesoło, pozdrowienia dla akcjonariuszy:)
Niech sobie z ulicy zbiera :p gotówkę mamy, mam nadzieje, ze wniesie coś ciekawego do spółki oprócz paru zł. Na pewno chce zarobić wiec i tak będzie up.
Oczywiście, ze to nie jest mało. Chodzi o to, ze spółka pieniądze ma i czy warto jest drukować te akcje dla tych pieniędzy. Prezesi są inteligentni wiec podejrzewam, ze jakiś pomysł na te pieniądze jest
A może zamiast dwóch gier, czyli Thiefa Multi i Taurusa szykują jeszcze z dwa projekty. I kasa powoli je szybciej zrealizować. I za rok tu będzie kapać nie z kednej gry a z 4-5. Jak taki akcjonariusz wchodzi za tyle kasy to on wie więcej niż ulica. Nie wchodzi żeby tu stracić, to na pewno.
Twój scenariusz mi odpowiada :) mam nadzieje tylko, ze zaraz kolejny inwestor się nie pojawi dla którego kolejne akcje będą drukować. Niech z ulicy zbierają. Kasy tu jest na kilka gier