Przez 2 dni stałem na K z otwartego 80 000 chciałem kupić !!! Więcej nie będę płacił bo i po co ??? mam w ch...... B1. Teraz w W-iu 0,768 euro X 4,27 = 3,27 złotych PL. I tak jestem chojny bo chciałem przepłacić - UWOLNIĆ wystraszonych. Tylko czekam na znaczny spadek i znowu ognia . Jest MOC / KASA. strachu 0,00 . Pozdrawiam i jak zwykle zarobię dobrze na ukochanym - najlepszym Badziewiaku nr.1.
Dnia 2024-05-24 o godz. 12:16 ~jack napisał(a): > Przez 2 dni stałem na K z otwartego 80 000 chciałem kupić !!! Więcej nie będę płacił bo i po co ??? mam w ch...... B1. Teraz w W-iu 0,768 euro X 4,27 = 3,27 złotych PL. I tak jestem chojny bo chciałem przepłacić - UWOLNIĆ wystraszonych. Tylko czekam na znaczny spadek i znowu ognia . Jest MOC / KASA. strachu 0,00 . Pozdrawiam i jak zwykle zarobię dobrze na ukochanym - najlepszym Badziewiaku nr.1.
Samochwała w kącie stała i tak............może już czas spoważnieć?
5 000 - 10 000 - 20 000 i więcej ? NIE masz pojęcia z kim i oczym piszesz !!! spoważniec to TY możesz. Już nie raz udawadniałem na forum to o czym piszę - gdzie wtedy byłeś ? masz podgląd w zlecenia itd ?. pewnie nie masz stąd ta NIEWIEDZA. Koniec z info z mojej strony !!!!!!!!!!!! teraz robię swoje tylko poukrywam zlecenia.
Tyle już kasy zarobiłem na Badziewiaku nr.1. że faktycznie stać mnie na dobre wakacje. Jesrem już sporym udziałowcem i mam zamiar nabywać dalej po niższych cenach - dzisiaj już trochę dobrałem bo coraz taniej. Siedzę też na W-20 i innych spółkach . Ale -ale ! lubię tutaj spekulować i robić swoje. W dł.persp. widzę tutaj b.dobry zarobek. Dla mnie nie ma znaczenia czy 3 ,2 czy nawet 1 zł. każdy kurs jest dla mnie dobry !!!!. Pozdrawiam .
Jednak w okolicach 4 już NIE biorę. PO 3 każdą ilość po 3,50 ze 30 000 sztuk. a wyżej jak widać po zleceniach. Mogę każdego WYZWOLIĆ z kłopotów a że tu tylko ja walczę z fundem to inna sprawa. Jest MOC / KASA !!!!!!!!!!!! zyski duże też będą za 2-3 lata- niestety. Zdania nie zmieniam - tani B1. da sporo zarobić .Czekam na wyzwania z waszej strony i co tak cicho ??? sam już tylko zostałem na " placu boju " . Radzę się pośpieszyć bo lecę na wakacje i oferta ważna z ograniczeniem czasowym. Pozdrawiam myślących i tych z kasą / akcjami.