Jeśli Parkiet mnie przywołujesz to nie wiem, jutro się dowiem.
To że wczoraj i dziś spada to nie ma nic wspólnego z tym raportem bi ogólnie na całym rynku spada.
Ale będzie dobrze :)
Abc i zobacz jakie ciężkie jest życie inwestora. Kiedyś wystarczyło kosz nastawić żeby śmiecia wywalali, dziś mimo takich wyników trzeba się ścigać żeby coś skubnąć. Masakra...
To jest gra.
Jeden wygrywa inny przegrywa.
Wygrywa ten co sprzeda z zyskiem.
Nie mówimy o tym że zysk będzie dziś.
Ale ruletka jest, gora-dol i to jest fajne bo jest niepewność.
A może tak mówi być żeby winda pojechała w dół, bo z ostatniego dolnego przystanku pojedzie do góry?
Stresuję się bo boję się o twój stan psychiczny. Mam nadzieję, że się nie załamiesz. Po takich rekordowych wynikach to każdy może przeżyć szok. Jestem z tobą w tym trudnych dla ciebie chwilach
Dnia 2024-05-24 o godz. 13:25 ~Van napisał(a): > To masz też kłopoty z urzędem skarbowym? Rozumiem, flustrujesz się Vat-em. Będę z tobą, dodam ci otuchy
Van, ten pan ma taką przypadłość, że pije i nie wie co pisze. Żona go zostawiła, bo zabawiał się z Tamarą, jest strasznie załamany i w ten sposób odreagowuje.
Marku zdejmij mnie z haka kupowałem w pandemi średnia mam 1,2 buhaha ale wy jesteście niemądrzy sprzedawajcie dalej zyczę wam powodzenia przy szybkiej sprzedaży
Z haka to możesz się zdjąć sam... i poszukaj sobie swoich wpisów z przed trzech lat gdzie chawiłeś się średnią 1,8, ale masz rację jak teraz jeszcze wyrzucisz, będziesz zarobiony...