No bo to jest moja strategia. Kupuję to czego nikt inny nie tknie. Za maks 2 k zeta. Zarobiłem tak na pbg, gif, adx, plz i hrc. Dla mnie to tylko zabawa, gram do maks. 10 k. Szukam kolejnej spółki
Dnia 2024-05-24 o godz. 13:15 ~Mietek napisał(a): > No bo to jest moja strategia. Kupuję to czego nikt inny nie tknie. Za maks 2 k zeta. Zarobiłem tak na pbg, gif, adx, plz i hrc. Dla mnie to tylko zabawa, gram do maks. 10 k. Szukam kolejnej spółki
Zapraszam zatem na ALTA, spółka jeszcze nie urosła jak inni deweloperzy, aktualne C/Z= 4,46 C/WK = 0,17 plus "Przystąpienie przez Spółkę do negocjacji i zawarcie Memorandum of Understanding ze Stecol Corporation określającego zasady współpracy Stron nad rozwojem Miasteczka Siewierz Jeziorna" ESPI: Raport bieżący 3 / 2024 23.05.2024 16:57:03
Co się im tłumaczysz za ile i co kupujesz? Oni będą czekać na 7 zł... To dzbany, nie znają psychologii giełdy. Myśleli, że jak na górce był obrót to znaczy, że dziś kolejne 50% ktoś im zrobi bez żadnej korekty, "bo przecież nikt tego nie brał by po 1 zł oddać" a prawda taka, że ci co wzięli na górce pewnie już oddali tnąc stratę. Wysoki obrót, wahanie, odbicie od górnych (od których odbiło 2.48, bo tego też nie zauważyli) oznaczało zjazd... Podciągnęli po pierwszym nurku z 2.06 na 2.36 i koniec jedzie na dziurę może po 14 coś ruszy choć ja na razie z boku będę obserwować, bo nie lubię tak ryzykować. Wejdę wyżej ale w bezpieczniejszym momencie.