Przecież to ty maskopatol zawsze wszystko tu wiesz, po co pytasz. Kurs lata tu i tam i tyle raz -8 raz +12 co za różnica widać AT zadziałało każy czeka na wsparcie i znowu up
Oj, już nie siedzę. Generalnie nie wyczułam trendu rosnącego bo cały czas obstawiałam short Marshalla, chociaż zeszli trochę. Ale nie, nie wykorzystałam sytuacji. Skupiałam Polsat po 10zl i cały czas jestem na Datawalk, weszłam troszkę w Text. Czekam na ogłoszenie ceny emisji na Bioceltix i dokupię
Popatrzyłem na TEXT i też trochę skubłem, więcej bym brał w okolicy 74 zł, ale tam może nie spaść. To byłby fajny poziom i przez AF (wsparcia) i przez AT (tam wychodziło by C/Z=10 za 2023 rok). Nie wgłębiałem się za to jeszcze w perspektywy. 85 zł tez może być mocnym wsparciem i wytrzymać.
Ja kupuję kaskadowo,88 i 85zl jest w moim zleceniu także. Sądzę że to jest taka Datawalk po 32zl jak była, a jak będzie dalej to zobaczymy. Mają nowości ogłaszać etc
zen_on i widzisz jak spuszczając CDR, pump and dump niestety. Kto czytał świece mógł zarobić ale wielu znów powiesili. Czekam na 110zl i zacznę skubać, a liczę na 90zl