rozmawiałem z RI Pharmeny - sprzedaż Endotelio na Amazonie rusza w czerwcu. W raporcie za 1 q zarząd poda dotychczasowe poziomy sprzedaży 1-mna za oceanem oraz dalsze perspektywy. Czekamy na raport :)
mistrzu, jeśli "sprzedaż Endotelio na Amazonie rusza w czerwcu" a Endotelio jest już na Amazon (tylko Obecnie Niedostępne) to znaczy, że już ruszyła a nie rusza. po prostu zostało wyprzedane, tak jak podobno tajemnicza pierwsza partia w USA. jeśli nie, to po co wystawiać towar, ale nie oferować go do sprzedaży. widzisz w tym sens?
niby jesteś bystry a nie zauważyłeś, że ogłoszenie na Amazonie dotyczy sprzedaży w Wielkiej Brytanii.
Komunikat wyraźnie mówił o sprzedaży w Europie :) https://www.bankier.pl/wiadomosc/PHARMENA-S-A-Rozpoczecie-wspolpracy-z-Amazon-w-zakresie-sprzedazy-suplementow-diety-w-Europie-8677750.html
no tak, Wielka Brytania leży przecież w Azji. a ty jesteś taki bystry, że nawet nie zauważyłes, że Endotelio jest wystawione jako książka opublikowana przez Pharmena SA. twarda okładka, język niezdefiniowany.
zarząd nadal umie ubarwiać swoje komunikaty: "Planowana dostępność produktów na platformach to II kwartał 2024 r." czy ktoś może mi wyjaśnić jakie to produkty (oprócz Endotelio) ma Pharmena?
Wafelek ~ nie kompromituj się, Wielka Brytania nie leży w Europie to wie nawet uczeń podstawówki i wyszli z UE :) Kolego -wyluzuj bo się ośmieszasz !!!!!!
mistrzu, mam nadzieję, że po wyjaśnieniach Góru z forum Pure, wiesz już gdzie leży Wielka Brytania. nie bedę się już o to ciebie pytał. chyba, że masz nadal jakieś wątpliwości. wtedy daj znać.