Hm jak myślicie i czego tu oczekiwać, o ile będzie jakiejkolwiek info bo prezes nie raz już obiecywał.
Co trzeba zrobić żeby chronić swój tyłek, gdy spółka nie jest w stanie regulować swoich zobowiązań ?
"Jestem zmuszony złożyć wniosek o upadłość spółki "
Ale obym się mylił.
Juz za momencik, już za chwile, na koniec kw1, na koniec marca, do połowy kwietnia, jeszcze chwila, na początku maja, w połowie, na koniec maja. Zaraz, to trzeba na spokojnie. Spółka rozwalona, zadłużona, zawieszona. Ale już za moment, jeszcze chwila
Ja mam nadzieję i przeczucia że chodzi tutaj o NDA które miało pojawić się 2kw24. O tym pisał również PLW żeby czytać dokladnie raporty.
Zobaczymy co się będzie działa ale jak dla mnie na +
Żeby czytać raporty to one muszą powstawać haha iten ostatni już był na kolanie , teraz nie ma wcale. Wszystko przygotowane na ostateczne poronienie papiera i zamknięcie biznesu
Interesujące że niektórzy dalej liczą na cud, i szukają pozytywów. Ciekawe co zrobi Prezes żeby się ochronić bo na razie to zostaje poinformowanie prokuratury, że prezes działał na szkodę spółki. Może go uratować wniosek o upadłość.
Playway sprzedał akcje, żeby pozbyć się śmierdzącego jaja ze swojej stajni spółce na Cyprze i swojemu wiceprezesowi, gdyby chciał ratować Spółkę to mógł inaczej działać - mając akcję polyslash, ale jak wiadomo z innych przykładów, playway potrafi tylko umyć ręce.
Podstawą reaktywacji polyslash jest to żeby pokazała raporty i akcje zostały odwieszone.
Raporty: ustalam z gpw terminy przesunięcia raportów. Nie mam kary finansowej od GPW.
Przepraszam, musimy poczekać jeszcze. W następnym tygodniu (wtorek), wyjdzie komunikat na giełdę z terminami przesuniętych raportów.
Tak Kuba Trzebiński powiększył pakiet akcji + odkupiła spółka akcję od PLW.
Na razie żadnych nowych planów, kroków w związku z PSH nie ma, według mojej informacji.
Email już działają. Można pisać na niego. Będę odpisywać w przeciągu 48h.
Na wiadomości priv, za chwilkę zaczynam odpowiadać.
I co, dowiedzieliście się czegoś? Konkretnie to czego? Przeciez to tego kłamcy taktyka, pisac jakieś terminy i potem gadac o niczym i kazać znowu czekac. Wiecie kiedy raport? Wiecie kiedy odblokują notowania? Wiecie co z nową gra? Wiecie co z tribem? Wiecie co z zadłużeniem? Co z lmg? Co Wiecie w sumie?
Nie ciekawie to wygląda...
https://biznes.pap.pl/pl/news/all/info/3606378,gpw:-w-sprawie-zawieszenia-obrotu-na-rynku-newconnect-akcjami-spolek-w-zwiazku-z-nieprzekazaniem-raportu-rocznego-za-rok-2023