• Cena Serum... Autor: ~Kostuch [46.112.116.*]
    Znalazłem coś takiego, zobaczymy czy faktycznie taka będzie
    https://www.xxlgamer.pl/product/serum-pc-key/
  • Re: Cena Serum... Autor: ~asd [89.64.7.*]
    Toplitz pisał, że $25 i -20% na start
  • Re: Cena Serum... Autor: ~andi [88.135.161.*]
    forum zamarło na dzień przed premierą rzadkość
  • Re: Cena Serum... Autor: ~Kostuch [88.156.210.*]
    Trolle dostały wychodne do piątku bo potem jak peak graczy będzie niezadowalający będą szczekać że zdwojoną siłą, no a akcjonariusze chyba się już przestali wierzyć po premierze inkiego. No jestem ciekaw, liczba osób która zobaczyła Serum w formie gampleyu jest grubo powyżej 1,5 miliona na ten moment, ciekawe jak przełoży się to na sprzedaż.
  • Re: Cena Serum... Autor: ~FantastycznyPanMysza [83.24.178.*]
    A ile osób zobaczyło inkiego? Stary podrzuć artykuły po polsku o tej grze
  • Re: Cena Serum... Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    jak z pisowcami "ale peoooooo", tyle że "ale inkwizytoooor"
  • Re: Cena Serum... Autor: ~Ak [109.233.88.*]
    Nawet jak będzie peak w miarę to i tak będą narzekać jak Marik1234
    Pani Krysia kierowniczka mięsnego powiedziała mi że Inkiego mniej widziało a ja jej ufam myszko moja:)
  • Re: Cena Serum... Autor: ~dragonball [83.24.178.*]
    Daj te artykuły o premierze serum
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.253.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.253.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Nie używaj cudzego Niku mój ty troliku, jakie artykuły, po co , na co, i tak wiemy że nawet jak będzie dobry peak to odpalcie temat w stylu ile akcji The Dust ma w Game Island i będziecie wałkować ten temat, a dalej że The Dust nic nie dostanie że sprzedaży serum, its, itp. Ps. Gdybym Allianz nie wyszedł przed szereg..., to przyznam się ale powoli zaczynałem wątpić w całe te zbierane akcji i dołowanie kursu, no trwało to dosyć długo. No ale cóż dobra moja i innych, nie wiele wam brakowało. Dziękuję Allianz:)
  • Re: Cena Serum... Autor: ~dragonball [31.0.74.*]
    Mordo, ostatni tydzień wpisz sobie słowa klucze i placz
    Wiem, wiem trolliki, mieliście więcej zebrać od Januszu ale Januszem nie chcą oddawać a zbierać trzeba bo piniędzy nie będzie, zamiast na najwyższe piętro to do najgłębszej piwnicy was szefowie wywalą, ha ha. Wasz szczek do prawdziwa symfonia dla moich uszów. To do jutra troliki:)
    Słuchaj, po prostu sobie połącz:)
  • Re: Cena Serum... Autor: ~Jarko [37.47.243.*]
    Hotel miał o wiele więcej wyświetleń a i tak daleko mu do zwrotu kosztów
    No nikt o tym nic nie pisze
    No jestem ciekaw, liczba osób która zobaczyła Serum w formie gampleyu jest grubo powyżej 1,5 miliona na ten moment, ciekawe jak przełoży się to na sprzedaż
    Kostuch napisał
    Jak ty rynku nie rozumiesz to głowa mała. HR się nie sprzedał super(ale się w miarę dobrze sprzedał i jest dalej ogrywany) bo był mocno zabugowany na releasie co przełożyło się na negstywne opinie i spadek zainteresowania kupnem. Ale naprawa bugow i przecena 50% rok później część zainteresowanych przekonała.
    Jest taki mem "no preorders" którego jestem pewien, że nie rozumiesz panie wtopiłem 30% pol roku temu wchodzac all in w spółkę ktora nic nie miala oprocz obietnic z rynku ktorego nie rozumiem, ale nadal siedzę na forum i udaje mądrego.
    Ile masz artykułów? Premiera jutro:)
    witam pana moderatora forum, nie jest wam wstyd, że usuwacie normalne posty a zostawiacie płatnych trolli? Wiem, że nie jest.
  • Re: Cena Serum... Autor: ~Kostuch [46.112.112.*]
    Dawco kapitału, uściślę moją poprzednią wypowiedź. Pisząc 1.5 miliona osób które zapoznało się z gameplayem Serum to oczywiście wyświetlenia pod danym filmem. Oczywiście nie można przekładać jeden do jednego że jedno wyświetlenie to jedna osoba bo to jest nie policzalne. A skąd pytasz taka liczba, tu masz dwa linki które dają już ponad 1.1 miliona wyświetleń (oczywiście tłumacząc ci znów, gameplay mam na myśli demo gry oraz sama już gra którą dany jutuber ogrywał przed premierą, nie wliczam to traileru)
    https://youtu.be/SazRhqjyBh0?si=eLj8mDyBIvoxW-IB
    https://www.youtube.com/watch?v=3NBDDx9_LD4&t=276s
    jak sobie zrobisz mały research you tube to wyskoczy ci mnóstwo innych jutuberów z różnych krajów którzy również ogrywali Serum i spokojnie liczba ta przekroczy 1.5 miliona wyświetleń. Jakie to będzie miało przełożenie na możliwą sprzedaż, tego nie wiem. Może żadne i nic to de facto nie da, gra się źle będzie sprzedawać a może jednak będzie to paliwo do sprzedaży. Zobaczymy czas pokaże. PS. Inkwizytor nie miał tylu wyświetleń z gry przed premierą, poprzeglądaj you tube i sam zobaczysz a juz na pewno nie ogrywali go jutuberzy którzy mieli prawie 3 miliony subskrybcji.
  • Re: Cena Serum... Autor: ~dragonball [83.6.18.*]
    A jakieś artykuly na portalach są?
  • Re: Cena Serum... Autor: ~Kostuch [46.112.96.*]
    Masz tu coś podszywający się pod czyje niki trollu.
    https://www.fixgamingchannel.com/l/serum-early-access-review/
    no ale to przecież płatna recenzja... .
  • Re: Cena Serum... Autor: ~Kostuch [83.6.18.*]
    No to jest płatna recenzja na jakimś niszowym blogu. Poczytaj sobie inne. Hmm, następna pod od tego samego wydaecy
    Kostuch hotel miał mase filmików gdzie pod jednym filmem był 1-1.5mln wyświetleń w 2 dni. Wiec to ze tu ci wyszlo 1.5mln nie znaczy ze gra sie sprzeda. Niemniej na plus ze faktycznie widac ten marketing
  • Re: Cena Serum... Autor: ~Kaszi [37.30.22.*]
    Też mi się wydaje że przy Hotelu trochę był lepszy marketing, ale tu widzę w komentarzach większy entuzjazm.Zobaczymy wieczorem.
    Ty masz chyba naprawdę problem z czytaniem ze zrozumieniem, jasno i klarownie napisałem że ilość wyświetleń NIE MUSI się przełożyć na dobrą sprzedaż.
  • Re: Cena Serum... Autor: ~Ak [109.233.88.*]
    A jutro piatunio można jeść popcorn i czytać komentarze
    Jutro będziemy słyszeć że jednak tylko home renovator sie liczy
    jutro nadal będziemy słuchać leszcza co stracił tutaj 30% i od pół roku zatruwa życie innym.
    na razie nie wyglada to dobrze 20 peak
  • Re: Cena Serum... Autor: ~Koren [79.184.246.*]
    Z komentarza wnioskuję, że masz pierwszy raz do czynienia z premierą gry na platformie steam, więc śpieszę z wytłumaczeniem, że to był pierwszy odczyt po 10 minutach od udostępnienia możliwości ściagania gry. Realnie żeby ocenić peak należy poczekać do godz. 20-21.Dziękuję, że mogłem pomóc.
    Brawo ty:)
    Panowie spokojnie to tylko ea, teraz czekamy na naprawianie błędów i pełną premiere- bo to się liczy. A hotel będzid super wisienką na torcie. Jest fajnie!
    odczyt poczatkowy po 10 -30 minut daje informacje mniej wiecej o potencjale peaku który tu bedzie i wydaje mi sie że bedzie w setakch a nie tysiącach spodziewałem sie wiekszego i przekroczenia 1000 peak bo miejsce na wishliście dawało taką szanse i tyle czekam na opinie graczy bo ja osobiście czekam na coop bo takie gry ogrywam najczesciej
    XDXD gra udostępniona 18 minut wcześniej, w środku tygodnia "oj nie dobrze peak tylko 20" XdXDDDxdxddxdD skąd wy się bierzecie?
    ja nie życze tej firmie źle mam troche akcji The Dust
    Gra udostępniona 1godzine i 15minut temu ma na chwile obecna 196graczy. Czy to duzo? Odpowiedzcie sobie sami ale spokojnie czekamy jak sie usa i chiny obudza, wtedy bedzie jazda
    ja może i czekam, bo mam akcje, ale na co ty czekasz skoro akcji żadnych nie masz i masz tylko stratę 30%? To jakaś forma masochizmu z twojej strony?
    Dragon. Nie ma co się już spierać. Karty zostały odkryte. Mimo wszystko, życzę ci wszystkiego dobrego.
    Tak szczerze tu nie ma już co zbierać, kolejna spółka gamingowa która będzie się bujać na granicy opłacalności liczac ze ten kolejny projekt to sie sprzeda, o ile się wcześniej nie zamknie.
    Nadal tylko fascynuje mnie twój masochizm i jeczenie ma forum spolki ktorej juz nie masz, czy to jednak kłamstwa i jakies akcje masz?
  • Re: Cena Serum... Autor: ~Xd [37.248.160.*]
    Ludzi też to bawi
    Daleko wam do ludzi.
  • Re: Cena Serum... Autor: ~Xd [83.24.178.*]
    Bo co? Wyszło że jednak Dust nie jest super
    Bo z chatemgpt można sensowniejsza rozmowę przeprowadzić.
    Jak tam dokupujesz?
    Spok, może tak być,teraz przecież jest tylko 20 osób w grze..., no nic, odpalamy i sprawdzamy, miłego grania akcjonariusze:)
[x]
THEDUST -1,23% 0,80 2026-05-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.