• cała prawda o trollach spadziowych Autor: ~obserwator [149.156.124.*]
    witam, nie odkryję ameryki tym, którzy śledzą spółkę dłużej, ale tą wiadomością chciałbym rozwiać wszelkie wątpliwości co do naganiających na sprzedaż.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_kierunek-5-zl-przepraszam-juz-2-5-zl-tak-jak-przed-granica,62750963.html
    Powyżej znajduje się link do wiadomości trolla, niezbyt ambitnej ale to już szczegół. Wiadomość pochodzi z 2 października 2023, kurs od tamtego czasu urósł 104%. Meritum mojej wypowiedzi jest to, że ip autora pojawia się tu już ponad rok, pod różnymi nickami ciągle wymyślając nowe bzdury na temat spółki. Spójrzmy prawdzie w oczy - nikt nie siedziałby na spółce, której rzekomo już nie ma prawie rok i ciągle się produkował. Fakty są takie, że albo ktoś próbuje jeszcze po taniości wyrwać akcje albo robi to z czystej zawiści.
    Nie pisałbym tej wiadomości, gdyby nie fakt, że kiedyś jeszcze to forum można było traktować jako miejsce wymiany zdań akcjonariatu, a obecnie jest masa trolli zniechęcających do rozmowy, a co dopiero kupna akcji. Może im ktoś kiedyś powie, że normalni inwestorzy nie szukają tutaj pomocy:-)
  • Re: cała prawda o trollach spadziowych Autor: ~True [31.60.92.*]
    Procedura trwa ale odpowiedzialność się nie przedawnia
  • Re: cała prawda o trollach spadziowych Autor: ~Em [92.119.36.*]
    Znam te teksty Pana Emreka i jego bełkot. Prezes chce cenzurować forum i straszyć
    Przeczytałam artykuły w Wyborczej w Money i Onet, obejrzałem TVN24.
    Za tym wszystkim stoi tylko nieudolne działanie Zarządu Spółki Giełdowej. Sprawa zeusa jest wpadką Zarządu.
    Forum przestrzegało przed tym Zarządem.
    Od półtora roku pisano, że Zarząd i jego kompetencje nie mają żadnej wartości dla firmy i Akcjonariuszy. Napisano, że będę koszty, spadek zamówień i marży. Napisano, że obecny Zarząd nie zna biznesu i nie ma doświadczenia w jego rozwoju. Gdzie się Elektrotim rozwinął ?. Ja tylko czekałam jak ktoś napisze, że przez troli nie ma zamówień. Tych zamówień nie zdobywa się z dnia na dzień i nie realizuje w kilka dni.
    Wygląda, że forum potrafiło przewidzieć negatywne skutki dla firmy jakie przyniesie powołaniu tego Zarządu. Tego nie przewidziała RN.
    Jeżeli potwierdzi się, że 2026 będzie postępowanie układowe z bankami to nie będę zaskoczona. Elektrotim nie jest własnością Zarządu a akcjonariuszy. Pan Emrek raczej nie podziela tej opinii. Kanały komunikacyjne dla Zarządu są gdzie indziej. Drogi Zarządzie pozwól mnie samej osądzać co jest prawdą a co nie.
  • Re: cała prawda o trollach spadziowych Autor: ~thor [46.22.161.*]
    Przypomnij nam, ile to spadło od "sprawy Zeusa"? :D
  • Re: cała prawda o trollach spadziowych Autor: ~Miś [188.146.249.*]
    Zeus został sprzedany i w skonsolidowanym sprawozdaniu spółka wykaże 20 mln zysku z tego powodu.
  • Re: cała prawda o trollach spadziowych Autor: ~Vip [71.19.252.*]
    Skąd znasz tą kwotę ?
[x]
ELEKTROTI -1,57% 50,20 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.