To co się dzieje na Drągowskim pokazuje że w liberalnym państwie nie działa prawo. Kontrolne funkcje państwa są widocznie sparalizowane przez przestępczą mafię. W każdym demokratycznym kraju już dawno taka spółka zostałaby wykluczona z obrotu giełdowego. Drągowski to najlepsza wizytówka liberanego bezprawia.
nie mów chłopcze o dezorientacji sexualnej...tj Karolku o uczciwości...jako zwolennik, komuny i PiSu....jesteś destruktorem mającym satysFUCKcję,że ktoś reaguje na Twą miernotę....mając tego świadomość , post jest informacją dla innych a nie odpowiedzią w rozumieniu gramatycznym
Witam! Od pewnego czasu ślędzę Twoje Karolino wypowiedzi na tym forum i nawet cofałem się wstecz, aby być pewnym tego iż naprawdę Twoje prognozy są poprawne. Korzystasz z AT i bardzo dobrze sobie z tym radzisz, wiem które spółki polecasz, a których nie za bardzo. Mam pytanie co sądzisz o spółce Cersanit. Wiem, że dużymi spółkami się nie interesujesz, jednak prosiłbym Cię o odpoiwedz, czy sądzisz że spółka ta bedzie nadal się umacniać w najbliższym czasie, czy powoli kończą się wzrosty. Pozdrawiam i szacunek dla Ciebie
Cersanit tak jak bardzo dużo innych spółek stara sie odrobićstraty z ostatniej fali spadkowej. Jest juz blisko bardzo silnego oporu na poziomie 15 zł. Opór nie musi powstrzymać wzrostów ale statystycznie biorąc najczęściej to czyni. Jeżeli ktos chce zachowywać sie racjonalnie to po dojściu do oporu powinien akcje sprzedawać i w ich miejce kupować te które jakis ważny opór właśnie przebiły. Na giełdzie wygrywaja ci ktorzy stosują rachunek prawdopodobieństwa i prawa statystyki.
Wielkie dzięki za informacje, więc będę miał to na uwadze. Naprawdę podziwiam Twoją wiedzę i życzę Tobie, oraz sobie, żeby Twoje prognozy się sprawdzały w 100 procentach.
Widze ze masz maly fan klub Karolino skoro jestes ta dobrze zorientowan i na pewno wygadana to napisz kto niby jest ta mafia i na jakiej podstawie taka spolka powinna zostac wykluczona z GPW.
Osobiscie nie zgadzam sie z Toba i uwazam ze to zwykle klepanie jezorem.
Spolek jest ponad 400 wybierz bardziej stabilny papier lub lokate i spij spokojnie.