Zostało niewiele Spółek na rynku z tak niską kapitalizacja, corocznymi zyskami, coroczna dywidendą oraz znakomita perspektywą na przyszłość. Radzę uważać i nie wyleszczyc się zbyt wcześnie bo dwa razy dzisiejszy kurs do malo
Jak ma być trójkąt wg AT jak ktoś kiedyś tu pisał ... to powinno spaść do 2,70-2,75
I dopiero wtedy spory schodek w górę pod te 3,60
A jak będzie to się okaze
z AT, mamy górkę na Momentum (tygodniówka), MFW zawraca. Za to na miesięcznych int. widać powolny wzrost, zakładam jakąś korektę/boczniak i ostatnia podbitka do okolic 3 PLN. potem nawrotka/odbitka od linii trendu spadkowego. Jeżeli nie będzie super mega infa. to raczej jej nie przebijemy. Ja liczę na szpilę do góry i nawrotka :) Niestety w okolicach 3PLN jest meega opór i może nie starczyć kapitału aby go przebić. Oczywiście to nie porada a jedynie moje przemyślenia :)
Cały czas kompletnie nic się nie dzieje z kursem, a wręcz lekka obsuwa.
Dalej twierdzę że najpierw zjazd do 2,70 a może 2,60 i dopiero potem pojedziemy w górę sekwencjami.
Mam nadzieję na jakieś konkretne info fundamentalne bo ten ostatni wgrany przetarg to delikates nie wpływający specjalnie na nic...
No i wiele łapek w dół dostałem swego czasu i co?
Jak tam koledzy?
Głupi byłem bo pisałem że zjedzie do 2,7
A miało przebijać 3
I chyba zjechało ... no to taki bardzo głupi nie jestem :)